În ultima vreme s-au înregistrat tot mai des întreruperi în furnizarea de energie electrică în diferite cartiere din Câmpina. Locuitorii au fost și sunt extrem de nemulțumiți, mai ales că, atunci când sună la Electrica, dacă telefonul nu este ocupat, răspunde doar robotul. În aceste condiții, tot mai mulți câmpineni se adresează dispeceratului Poliției Locale, care funcționează 24 de ore din 24. De aici, problemele semnalate de câmpineni ajung la primar și viceprimar. Și se opresc aici pentru că administrația locală nu are o punte directă de comunicare cu Electrica. De acest lucru s-a plâns primarul Horia Tiseanu în fața președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, la ședința din 25 iulie a Consiliului Local Câmpina.
”Să trimitem o scrisoare către Electrica în care să-i întrebăm unde funcționează un dispecerat și cum găsește Poliția Locală, al cărui dispecerat funcționează și pentru situații de urgență, pe cineva de la Electrica să întrebe de ce s-a oprit curentul în anumite zone ale orașului. Sunt momente în care se oprește curentul, nu găsești pe nimeni la Electrica, iar cetățenii sună la Poliția Locală, unde nu știm ce să le răspundem. Eu înțeleg că roboții ăștia sunt din ce în ce mai simpatici, dar trebuie să putem găsi și discuta cu cineva în situații de criză”, a spus primarul Horia Tiseanu în plenul ședinței Consiliului Local. (video)
Președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, le-a comunicat autorităților câmpinene că există un număr de telefon al societății Electrica pentru comunicarea cu administrațiile locale. Iar la acel număr răspunde un dispecer și nu... robotul.
În ultimele două luni, mai ales în Cartierul Voila, dar și în alte zone ale municipiului Câmpina, au fost multe situații în care alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, uneori, pentru ore bune, fără să le poată spune cineva oamenilor ce se întâmplă, dacă intervine cineva și cât durează estimativ intervenția. Și fără să le ceară cineva scuze pentru frecventele întreruperi în furnizarea energiei electrice.
În parcul de pe Strada Oituz, cunoscut sub numele Mițu-Chițu, a fost amenajat Orășelul Copiilor, în care se află și Satul lui Moș Crăciun.
Informațiile transmise la CSAT de serviciile secrete despre campanie lui Călin Georgescu au fost desecretizate miercuri, după ce președintele Klaus Iohannis a fost de acord cu declasificarea.
Podul feroviar peste râul Prahova, dintre Câmpina și Poiana Câmpina, va deveni curând istorie..
13 organizații neguvernamentale i-au cerut președintelui Klaus Iohannis desecretizarea informațiilor din ședința Consiliului Superior de Apărare a Țării (CSAT) de săptămâna trecută.