Administrația câmpineană, nemulțumită de lipsa de comunicare a societății Electrica

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima vreme s-au înregistrat tot mai des întreruperi în furnizarea de energie electrică în diferite cartiere din Câmpina. Locuitorii au fost și sunt extrem de nemulțumiți, mai ales că, atunci când sună la Electrica, dacă telefonul nu este ocupat, răspunde doar robotul. În aceste condiții, tot mai mulți câmpineni se adresează dispeceratului Poliției Locale, care funcționează 24 de ore din 24. De aici, problemele semnalate de câmpineni ajung la primar și viceprimar. Și se opresc aici pentru că administrația locală nu are o punte directă de comunicare cu Electrica. De acest lucru s-a plâns primarul Horia Tiseanu în fața președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, la ședința din 25 iulie a Consiliului Local Câmpina.

”Să trimitem o scrisoare către Electrica în care să-i întrebăm unde funcționează un dispecerat și cum găsește Poliția Locală, al cărui dispecerat funcționează și pentru situații de urgență, pe cineva de la Electrica să întrebe de ce s-a oprit curentul în anumite zone ale orașului. Sunt momente în care se oprește curentul, nu găsești pe nimeni la Electrica, iar cetățenii sună la Poliția Locală, unde nu știm ce să le răspundem. Eu înțeleg că roboții ăștia sunt din ce în ce mai simpatici, dar trebuie să putem găsi și discuta cu cineva în situații de criză”, a spus primarul Horia Tiseanu în plenul ședinței Consiliului Local. (video)
Președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, le-a comunicat autorităților câmpinene că există un număr de telefon al societății Electrica pentru comunicarea cu administrațiile locale. Iar la acel număr răspunde un dispecer și nu... robotul.
În ultimele două luni, mai ales în Cartierul Voila, dar și în alte zone ale municipiului Câmpina, au fost multe situații în care alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, uneori, pentru ore bune, fără să le poată spune cineva oamenilor ce se întâmplă, dacă intervine cineva și cât durează estimativ intervenția. Și fără să le ceară cineva scuze pentru frecventele întreruperi în furnizarea energiei electrice.

5811 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • George 08.08.2019 08:33 Sa vedeti ce ”simpatic” o sa fie pentru Tiseanu robotul ala la care este obisnuit el sa sune inainte de alegeri si care acum ii va spune ”pentru inca un mandat, apasa tasta 1 si mai asteapta 4 ani”

Actualitate

3460 vizualizari
02 iul. 2020 20:19

Incendiu la Poiana Câmpina. Acoperișul unei case a luat foc

UPDATE - Cauza incendiului, potrivit ISU Prahova, este un scurt-circuit electric generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.
Acoperișul unei case din satul Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina, a luat foc marți după-amiază, incendiul manifestându-se destul de violent.

3784 vizualizari
02 iul. 2020 18:54

Polițiștii au depistat la Breaza un bărbat fără permis, care gonea cu 108km/h în localitate!

În prima zi a acestei luni, polițiștii din Breaza au avut parte de o surpriză, după ce au depistat în trafic un bărbat, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o remorcă, pe raza localității. Acesta a fost înregistrat de aparatul de măsurare a vitezei circulând cu 108km/h în localitate, cu mult peste limita legală, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Alte stiri recente

2320 vizualizari
04 iul. 2020 11:45

Pacienții COVID, liberi să părăsească spitalele. Acesta este efectul deciziei CCR emisă în urma unei sesizări a Avocatului Poporului

Din 3 iulie 2020, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri luate împotriva pandemiei de coronavirus, statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor. Mai mult, persoanele infectate cu noul coronavirus nu pot fi internate în spital dacă nu doresc acest lucru. Un prim efect al acestei decizii este acela că pacienții cu COVID au început să părăsească spitalele la cerere, pe baza unei declarații pe proprie răspundere.

2208 vizualizari
04 iul. 2020 10:33

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.