Administrația câmpineană, nemulțumită de lipsa de comunicare a societății Electrica

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima vreme s-au înregistrat tot mai des întreruperi în furnizarea de energie electrică în diferite cartiere din Câmpina. Locuitorii au fost și sunt extrem de nemulțumiți, mai ales că, atunci când sună la Electrica, dacă telefonul nu este ocupat, răspunde doar robotul. În aceste condiții, tot mai mulți câmpineni se adresează dispeceratului Poliției Locale, care funcționează 24 de ore din 24. De aici, problemele semnalate de câmpineni ajung la primar și viceprimar. Și se opresc aici pentru că administrația locală nu are o punte directă de comunicare cu Electrica. De acest lucru s-a plâns primarul Horia Tiseanu în fața președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, la ședința din 25 iulie a Consiliului Local Câmpina.

”Să trimitem o scrisoare către Electrica în care să-i întrebăm unde funcționează un dispecerat și cum găsește Poliția Locală, al cărui dispecerat funcționează și pentru situații de urgență, pe cineva de la Electrica să întrebe de ce s-a oprit curentul în anumite zone ale orașului. Sunt momente în care se oprește curentul, nu găsești pe nimeni la Electrica, iar cetățenii sună la Poliția Locală, unde nu știm ce să le răspundem. Eu înțeleg că roboții ăștia sunt din ce în ce mai simpatici, dar trebuie să putem găsi și discuta cu cineva în situații de criză”, a spus primarul Horia Tiseanu în plenul ședinței Consiliului Local. (video)
Președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, le-a comunicat autorităților câmpinene că există un număr de telefon al societății Electrica pentru comunicarea cu administrațiile locale. Iar la acel număr răspunde un dispecer și nu... robotul.
În ultimele două luni, mai ales în Cartierul Voila, dar și în alte zone ale municipiului Câmpina, au fost multe situații în care alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, uneori, pentru ore bune, fără să le poată spune cineva oamenilor ce se întâmplă, dacă intervine cineva și cât durează estimativ intervenția. Și fără să le ceară cineva scuze pentru frecventele întreruperi în furnizarea energiei electrice.

5545 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • George 08.08.2019 08:33 Sa vedeti ce ”simpatic” o sa fie pentru Tiseanu robotul ala la care este obisnuit el sa sune inainte de alegeri si care acum ii va spune ”pentru inca un mandat, apasa tasta 1 si mai asteapta 4 ani”

Actualitate

4193 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

2198 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Alte stiri recente

1573 vizualizari
15 oct. 2019 11:47

Campanii de prevenție și informare ale Poliției Județene și ANIP cu ocazia Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane continuă să fie un fenomen în plină evoluţie atât din punct de vedere al interesului manifestat de traficanţi, aflaţi într-o necontenită căutare de mijloace de îmbogăţire rapidă şi ilegală, cât şi, într-o manieră firească şi proporțională, al interesului manifestat de marile organisme internaţionale angrenate în contracararea acestui fenomen. Pe 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, ocazie cu care Poliția Prahova, dar și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANIP) - Centrul Regional Ploiești derulează o serie de acțiuni.

2843 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.