Administrația câmpineană, nemulțumită de lipsa de comunicare a societății Electrica

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima vreme s-au înregistrat tot mai des întreruperi în furnizarea de energie electrică în diferite cartiere din Câmpina. Locuitorii au fost și sunt extrem de nemulțumiți, mai ales că, atunci când sună la Electrica, dacă telefonul nu este ocupat, răspunde doar robotul. În aceste condiții, tot mai mulți câmpineni se adresează dispeceratului Poliției Locale, care funcționează 24 de ore din 24. De aici, problemele semnalate de câmpineni ajung la primar și viceprimar. Și se opresc aici pentru că administrația locală nu are o punte directă de comunicare cu Electrica. De acest lucru s-a plâns primarul Horia Tiseanu în fața președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, la ședința din 25 iulie a Consiliului Local Câmpina.

”Să trimitem o scrisoare către Electrica în care să-i întrebăm unde funcționează un dispecerat și cum găsește Poliția Locală, al cărui dispecerat funcționează și pentru situații de urgență, pe cineva de la Electrica să întrebe de ce s-a oprit curentul în anumite zone ale orașului. Sunt momente în care se oprește curentul, nu găsești pe nimeni la Electrica, iar cetățenii sună la Poliția Locală, unde nu știm ce să le răspundem. Eu înțeleg că roboții ăștia sunt din ce în ce mai simpatici, dar trebuie să putem găsi și discuta cu cineva în situații de criză”, a spus primarul Horia Tiseanu în plenul ședinței Consiliului Local. (video)
Președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, le-a comunicat autorităților câmpinene că există un număr de telefon al societății Electrica pentru comunicarea cu administrațiile locale. Iar la acel număr răspunde un dispecer și nu... robotul.
În ultimele două luni, mai ales în Cartierul Voila, dar și în alte zone ale municipiului Câmpina, au fost multe situații în care alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, uneori, pentru ore bune, fără să le poată spune cineva oamenilor ce se întâmplă, dacă intervine cineva și cât durează estimativ intervenția. Și fără să le ceară cineva scuze pentru frecventele întreruperi în furnizarea energiei electrice.

5345 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • George 08.08.2019 08:33 Sa vedeti ce ”simpatic” o sa fie pentru Tiseanu robotul ala la care este obisnuit el sa sune inainte de alegeri si care acum ii va spune ”pentru inca un mandat, apasa tasta 1 si mai asteapta 4 ani”

Actualitate

236 vizualizari
20 aug. 2019 12:47

Peste 2 milioane de euro, valoarea echipamentelor medicale achiziționate în 2019 de Spitalul Municipal Câmpina

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, până acum, din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

316 vizualizari
20 aug. 2019 09:38

Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.

Alte stiri recente

2253 vizualizari
19 aug. 2019 20:03

Președintele CS Câmpina răspunde acuzațiilor privind activitatea clubului și neregulile de la bazinul de înot. Citiți și vă minunați!

3 comentarii

În ședința Consilului Local Câmpina din 25 iulie 2019, consilierul local Monica Clinciu și-a anunțat demisia din Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, lansând o serie de acuzații foarte dure la adresa conducerii clubului. Unele dintre problemele semnalate de Monica Clinciu erau deja cunoscute, inclusiv noi am scris de nenumărate ori despre unele dintre ele, dar administrația locală nu a reacționat niciodată în mod concret. După 25 de zile de la acea ședință, a reacționat și conducerea CS Câmpina, prin președintele Adrian Stoican, care ne-a transmis un comunicat de presă cu punctul său de vedere.

1678 vizualizari
19 aug. 2019 18:46

Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

Sezonul fotbalistic 2018-2019 a fost o mare dezamăgire pe plan local și asta deoarece clubul municipalității - CS Câmpina - nu a fost înscris în campionat din cauza litigiilor cu HM Junior și cu Asociația Județeană de Fotbal Prahova. O mare dezamăgire în primul rând pentru copiii înscriși la secția de fotbal a clubului, ei fiind nevoiți doar să se antreneze și să dispute câteva partide amicale, fără să participe, însă, la vreo competiție oficială. Ei bine, se pare că situația nu se va schimba nici de acum înainte. Luni, 19 august 2019, la sediul AJF Prahova a avut loc ședința pentru organizarea noului sezon la nivelul campionatelor de juniori...