Răzvan Iordache a strâns banii pentru operația la coloană. Pe 31 iulie pleacă la clinica din Thailanda

Social (Categoria articolului)

103.022 euro este suma strânsă de Răzvan în urma campaniei umanitare cu adevărat extraordinare din cursul lunii martie. La sfârșitul lunii iulie, Răzvan Iordache va pleca la clinica din Thailanda, unde este programat pentru operația la coloană, intervenție care constă în implantarea unui dispozitiv electronic de stimulare epidurală.

"Pentru mine, această campanie de strângere de fonduri a însemnat luminița de la capătul tunelului. Șansa ca, după 22 de ani de stat în scaunul cu rotile, să pot merge din nou. A fost ceva incredibil!", ne-a spus Răzvan Iordache, tânărul câmpinean care, deși este paralizat de la vârsta de 17 ani, nu a încetat niciodată să lupte și să spere că, într-o bună zi, se va ridica pe propriile picioare. 

“Vă mulţumesc din suflet, încă o dată, tuturor, pentru tot sprijinul şi ajutorul dat, pentru enormul succes al campaniei de strângere de fonduri pentru operaţia mea. Este o șansă unică pentru mine de a merge din nou, o șansă incredibilă ca viața mea și a familiei mele să se schimbe total. În urma campaniei s-au strâns 103.022 euro şi consider că Bunul Dumezeu a făcut deja un miracol prin oamenii care au donat bani. Această campanie a unit zeci de mii de oameni care au rezonat la povestea mea şi m-au ajutat enorm. A fost o experienţă unică şi, cu siguranţă, a fost lucrarea lui Dumnezeu pentru realizarea unui miracol. Acum, urmează să aştept 120 zile până primesc efectiv banii de la Asociaţia M.A.M.E., dar în tot acest timp eu fac recuperare medicală pentru a fi cât mai pregătit în vederea operaţiei şi tratamentului din Thailanda, unde voi pleca pe 31 iulie. Nu am cuvinte pentru a mulţumi tuturor celor care s-au implicat şi au contribuit la succesul acestei campanii. Suntem exrem de fericiţi, parcă trăim un vis. Un vis care va deveni realitate cu ajutorul zecilor de mii de oameni şi a Bunului Dumnezeu. Mulţumesc din toată inima tuturor celor care au contribuit la acest miracol, mai ales prietenilor şi câmpinenilor care îmi cunosc povestea şi care au fost şi sunt alături de mine de foarte mulți ani. Sunteţi eroii mei şi nu glumesc, sunt vorbe venite din inimă, este ceea ce simt acum! Vă datorez TOTUL! Nu voi uita niciodată ce aţi făcut pentru mine şi familia mea! Doamne ajută! Sărbători Pascale fericite tuturor!”, este mesajul pe care vi-l transmitem din partea lui Răzvan.

Vă reamintim că dispozitivul electronic de stimulare epidurală este un tratament inovator şi revoluţionar pentru pacienţii cu traumatism vertebro-medular şi presupune implantarea în coloana vertebrală a acestui dispozitiv, care transmite curenţi electrici de medie şi joasă frecvenţă, care activează circuitele nervoase din măduva spinării. Implantarea stimulatorului se face în combinaţie cu implanturi cu celule stem, implanturi cu factori de creştere a celulelor stem, precum şi terapii tradiţionale suplimentare, toate urmate de un foarte complex program de recuperare medicală, de minimum 40 de zile. Prima intervenție de acest gen a avut loc la clinica din Thailanda în anul 2014.

5025 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Turcu Marcela 17.07.2018 01:07 Buna seara! Am o sora de 43 de ani care in urma cu aproximativ 4 luni a căzut de la etajul 1 al blocului in care locuia. In urma incidentului, măduva spinării a fost complet secționată. A fost operata la coloana. Avem toate actele necesare. Sper sa o puteți ajuta. Va multumesc!

Social

1951 vizualizari
14 dec. 2018 09:00

Elevii unei clase de la Liceul Energetic din Câmpina au scris și lansat o carte despre relația cu părinții

Biblioteca Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a fost, zilele trecute, gazda unei lansări de carte. O carte scrisă chiar de elevii liceului. Elevii clasei a XII-a T (dirigintă Denisa Stoicescu) au finalizat un proiect deosebit, care a durat șase luni: scrierea și lansarea cărții "De vorbă cu părinții mei - mic tratat de educație și familie".

2847 vizualizari
13 dec. 2018 13:15

Cei patru foști angajați ai Institutului din Câmpina, premiați cu "Medalia Centenarului", invitați să viziteze fostul lor loc de muncă

3 comentarii

Conducerea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice Câmpina, din cadrul OMV Petrom, i-a invitat pe cei patru foști angajați, premiați de administrația locală cu ocazia Zilei Naționale a României cu "Medalia Centenarului", să viziteze instituția în care au lucrat mulți ani și pe care au reprezentat-o întotdeauna cu cinste.

Alte stiri recente

875 vizualizari
14 dec. 2018 20:16

Primarul Câmpinei vrea un nou împrumut bancar, în valoare de 25 milioane lei, pentru investiții

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 18 decembrie 2018, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Horia Tiseanu, care prevede aprobarea unei finanțări rambursabile interne, adică a unui credit bancar în valoare de 25 milioane lei, cu o maturitate de zece ani, din care trei ani perioadă de grație și șapte ani perioadă de rambursare. Dacă proiectul va fi aprobat de Consiliul Local, Câmpina va accesa cel mai mare credit bancar din câte a luat vreodată, iar gradul de îndatorare al municipiului va ajunge la 30%.

1818 vizualizari
13 dec. 2018 19:15

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

4 comentarii

Al treilea termen al procesului în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție a adus o nouă amânare. Termenul următor a fost fixat pentru 10 ianuarie 2019.