Autoritățile câmpinene au decis să asfalteze Calea Doftanei. Anul acesta...

Actualitate (Categoria articolului)

În proiectul bugetului local pentru 2017, pe lista investițiilor apare și lucrarea de reabilitare a străzii Calea Doftanei (carosabil și trotuare), pentru care se alocă 3 milioane lei. Această stradă este una dintre cele mai distruse din Câmpina, iar administrația locală a tot amânat modernizarea ei în așteptarea introducerii canalizării.

Ei bine, pentru reabilitarea străzii Calea Doftanei se va apela la o soluție de compromis. Având în vedere traficul greu care trece pe aici, carosabilul va fi decopertat la o adâncime de 70 cm. Se vor pune întăriturile corespunzătoare și apoi se va turna un singur strat de asfalt, nu și stratul final. După cum ne-au precizat reprezentanții Primăriei Câmpina, după introducerea canalizării (care nu se știe când va fi) societății HidroPrahova și firmei care va lucra la canalizare li se va pune în vedere să refacă la aceleași standarde infrastructura drumului, iar după ce totul va fi gata, inclusiv ridicarea căminelor de canalizare, se va turna al doilea strat de asfalt. Cam acestea sunt planurile administrației locale și ele au la bază în primul rând nemulțumirea cetățenilor cu privire la dezastrul de pe Calea Doftanei. 
Totuși, trebuie să avem în vedere un lucru. Lista de investiții se va aproba la începutul lunii aprilie, odată cu bugetul local. Asta nu înseamnă că asfaltarea începe a doua zi. Va trebui mai întâi realizată documentația necesară și apoi va trebui organizată licitația pentru executarea lucrării. Așa că, dacă lucrarea începe în vara acestui an sau spre toamnă, ne putem declara mulțumiți.

4074 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

268 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

536 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

Alte stiri recente

373 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

437 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.