CONTACT

Președintele Klaus Iohannis, părăsit de fani, pe Facebook. 2.500 de oameni și-au retras like-urile în câteva ore

- Actualitate -

Președintele Klaus Iohannis, părăsit de fani, pe Facebook. 2.500 de oameni și-au retras like-urile în câteva ore

O adevărată revoltă are loc pe pagina oficială de Facebook a președintelui Klaus Iohannis. Din momentul în care a anunțat că mai dă o șansă PSD și o desemnează premier pe Viorica Dăncilă și până în jurul orei 22.45, aproximativ 2.500 de oameni l-au părăsit pe președinte, adică și-au retras like-urile de pe pagina de Facebook.

Înainte de anunțul privind desemnarea premierului, Iohannis avea 1.815.300 de fani. După câteva ore, numărul persoanelor care apreciază pagina s-a redus la 1.812.808 și continuă să se reducă. Mai mult decât atât, multe persoane își exprimă dezamăgirea pe pagina oficială a președintelui prin mesaje extrem de dure. Iată câteva dintre ele:
"Domnule președinte Klaus Iohannis, nu putem băga gunoiul sub preș pentru a treia oara, argumentele "economice" și "de stabilitate" sunt depășite! Care stabilitate, care economie? Economia făcută praf cu bunăștiință de niște incompetenți?"
"Slăbiciunea şi oportunismul, laşitatea şi pretenţiile nu merg împreună, domnule Preşedinte. I-aţi trădat pe români, dintr-un calcul meschin. Culmea e că, veţi descoperi prea târziu, aţi judecat cu totul greşit, fiindcă alegătorii văd şi penalizează fariseismul."
"Am decis să dau PSD încă o șansă... Și poporului când îi dați o șansă??? Vă bateți joc de el. Chiar credeți că așa vă mai asigurați un mandat? Până când să mai îndurăm circul ăsta? N-ați făcut nimic bun pentru țara asta; sunteți degeaba!"
"Domnule președinte, mă numar și eu printre românii dezamagiți profund de alegerea dvs. Am avut încredere în dvs., am crezut că sunteți alături de noi, de oamenii cinstiți care au stat săptămâni întregi în frig, în stradă. Dar dvs. NU VĂ PASĂ de noi!"
"Când veți demonstra că sunteți președintele meu și al țării veți mai avea LIKE-ul și votul meu. Până atunci rămaneți cu PSDracnea și Dăncilă care fac praf România."


17 Jan 2018 23:02 2752 vizualizari


Comentarii






2891 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3221 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4219 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3617 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV