Superliga B Prahova. Viitorul Puchenii Mari - Triumf Poiana Câmpina 0-1. Victorie în minutul 90

Sport (Categoria articolului)

Deplasare dificilă pentru Triumf Poiana Câmpina în etapa a 4-a din Superliga B Prahova, etapă intermediară desfășurată miercuri, 1 septembrie. Poienarii au avut una dintre cele mai lungi deplasări, la Puchenii Mari, pe un teren execrabil, în fața unei echipe gazdă arțăgoasă, rea, care a căutat în permanență să intimideze.

În aceste condiții, poienarii nu au avut deloc un meci ușor. Dezavantajată de suprafața de joc, echipa oaspete fiind mult mai tehnică, având o posesie superioară, greu de ținut pe un astfel de teren. Totuși, elevii lui Valentin Bunea și Alin Postolache au crezut până în utlima clipă în valoarea lor, iar eforturile le-au fost răsplătite chiar în ultimul minut, atunci când Vintilă a adus victoria, o victorie muncită, pe un teren greu, unde nu se vor putea impune prea multe echipe.
Triumf Poiana Câmpina a aliniat următoarea formulă de joc: Sbierea - D. Marin, A. Burchi, G. Radu, Bunea, I. Dumitru, Tandalache, Alexe, Stan, Baltag, Țurlea. Rezerve au fost: G. Ilie - Sim, Vinitilă, Bondilă și O. Stere.
Etapa viitoare, duminică, 5 septembrie, ora 11.00, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Petrolul Ologeni.

Rezultatele etapei intermediare de miercuri, 1 septembrie:
Progresul Bucov - CS Blejoi II 0-1
CS Câmpina - Știința Albești 1-1
CSO Mizil - Carpați Sinaia 2-2
Real Rio Cocoșești - AS Gherghița 1-4
Petrolul Ologeni - Brădetul Ștefești 0-3
AS Starchiojd - CS Scorțeni Bordeni 3-0
Olimpia Cireșanu - Avântul Tomșani 4-3
Unirea Teleajen - Sportul Câmpina, amânat pentru miercuri, 8 septembrie

3323 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

422 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

Alte stiri recente

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.