Superliga B Prahova. CS Câmpina - Știința Albești 1-1. Comedia erorilor

Sport (Categoria articolului)

Rar mi-a fost dat să văd într-un meci de fotbal atâtea erori, din partea tuturor celor aflați pe terenul de joc. Este adevărat, ”ăsta este nivelul”, vorba unui hâtru din tribună, dar, totuși, parcă prea s-au adunat toate erorilor într-un singur meci.

Mai întâi, arbitrii au început meciul fără ca pe teren să existe steagurile de la colțul terenului, lucru absolut obligatoriu. De-abia după câteva minute de la fluierul de start, asistentul Romulus Sprânceană l-a sesizat pe arbitrul Ștefan Niculae, care destul de greu a înțeles despre ce e vorba. A cerut organziatorilor să monteze steagurile, dar a acceptat să reia jocul înaintea ca acestea să fie amplasate la locurile lor, lucru total neregulamentar. Este cu atât mai mare mirarea unei astfel de gafe cu cât observatiorul partidei a fost însuși președintele Comisiei Județene de Arbitri Prahova, Marian Deaconu.
Apoi, au urmat erorile jucătorilor. De la ambele formații, rând pe rând, am asistat la niște ratări, la niște lufturi, la faze care au amuzat copios tribuna aproape plină a terenului sintetic de la Căminul Petrol. Jucători plinuți care au călcat pe minge și s-au rostogolit pe jos, ratări incredibile din fața porții goale... A fost un întreg spectacol.
A fost și un moment mai puțin plăcut, care putea deveni chiar dramatic, venit tot din eroare unor jucători. Fundașul câmpinean S. Spoială și un adversar au urmărit mingea atacându-se frontal, s-au izbit și au rămas lați, la propriu, pe teren. Jucătorii cheamu disperați asistenta medicală, care se afla în spatele uneia dintre porți, unde dădea înggrijiri medicale unui jucător lovit, care părăsise cu numai câteva momente înainte terenul de joc. S. Spoială a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina, apoi la Spitalul Județean Ploiești. A suferit o lovitură la cap, a făcut convulsii pe teren, dar a fost conștient în permanență, fiind însă nevoie de investigații de specialitate pentru eliminarea oricărei suspiciuni.
Printre toate acestea au fost și două goluri. Mai întâi, în minutul 36, Spurcaciu a înscris cu un șut frumos, după o acțiune colectivă, oaspeții egalând în minutul 70, la o eroare a defensivei câmpinene.
Antrenorul Mugurel Dedu a trimis în teren pentru CS Câmpina următoarea formulă de start: T. Ionescu - Nedelcu, Matache, S. Spoială, Șt. Burlacu, Buzilă, Botoșneanu, Voicu, Spurcaciu, A. Manole. Rezerve: S. Petre - Șerbănoiu, Tocitu, A. Spoială, Dumitrescu, Catană, B. Vasile, Amar, Catrina.
Etapa viitoare, duminică, 5 septembrie, de la ora 11.00, CS Câmpina va juca în deplasare cu CS Blejoi II.

Rezultatele înregistrate în etapa intermediară de miercuri, 1 septembrie:
Progresul Bucov - CS Blejoi II 0-1
CSO Mizil - Carpați Sinaia 2-2
Real Rio Cocoșești - AS Gherghița 1-4
Petrolul Ologeni - Brădetul Ștefești 0-3
Viitorul Puchenii Mari - Triumf Poiana Câmpina 0-1
AS Starchiojd - CS Scorțeni Bordeni 3-0
Olimpia Cireșanu - Avântul Tomșani 4-3
Unirea Teleajen - Sportul Câmpina amânat pentru miercuri, 8 septembrie.

6474 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1755 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

1972 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.