Superliga B Prahova. CS Câmpina - Știința Albești 1-1. Comedia erorilor

Sport (Categoria articolului)

Rar mi-a fost dat să văd într-un meci de fotbal atâtea erori, din partea tuturor celor aflați pe terenul de joc. Este adevărat, ”ăsta este nivelul”, vorba unui hâtru din tribună, dar, totuși, parcă prea s-au adunat toate erorilor într-un singur meci.

Mai întâi, arbitrii au început meciul fără ca pe teren să existe steagurile de la colțul terenului, lucru absolut obligatoriu. De-abia după câteva minute de la fluierul de start, asistentul Romulus Sprânceană l-a sesizat pe arbitrul Ștefan Niculae, care destul de greu a înțeles despre ce e vorba. A cerut organziatorilor să monteze steagurile, dar a acceptat să reia jocul înaintea ca acestea să fie amplasate la locurile lor, lucru total neregulamentar. Este cu atât mai mare mirarea unei astfel de gafe cu cât observatiorul partidei a fost însuși președintele Comisiei Județene de Arbitri Prahova, Marian Deaconu.
Apoi, au urmat erorile jucătorilor. De la ambele formații, rând pe rând, am asistat la niște ratări, la niște lufturi, la faze care au amuzat copios tribuna aproape plină a terenului sintetic de la Căminul Petrol. Jucători plinuți care au călcat pe minge și s-au rostogolit pe jos, ratări incredibile din fața porții goale... A fost un întreg spectacol.
A fost și un moment mai puțin plăcut, care putea deveni chiar dramatic, venit tot din eroare unor jucători. Fundașul câmpinean S. Spoială și un adversar au urmărit mingea atacându-se frontal, s-au izbit și au rămas lați, la propriu, pe teren. Jucătorii cheamu disperați asistenta medicală, care se afla în spatele uneia dintre porți, unde dădea înggrijiri medicale unui jucător lovit, care părăsise cu numai câteva momente înainte terenul de joc. S. Spoială a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina, apoi la Spitalul Județean Ploiești. A suferit o lovitură la cap, a făcut convulsii pe teren, dar a fost conștient în permanență, fiind însă nevoie de investigații de specialitate pentru eliminarea oricărei suspiciuni.
Printre toate acestea au fost și două goluri. Mai întâi, în minutul 36, Spurcaciu a înscris cu un șut frumos, după o acțiune colectivă, oaspeții egalând în minutul 70, la o eroare a defensivei câmpinene.
Antrenorul Mugurel Dedu a trimis în teren pentru CS Câmpina următoarea formulă de start: T. Ionescu - Nedelcu, Matache, S. Spoială, Șt. Burlacu, Buzilă, Botoșneanu, Voicu, Spurcaciu, A. Manole. Rezerve: S. Petre - Șerbănoiu, Tocitu, A. Spoială, Dumitrescu, Catană, B. Vasile, Amar, Catrina.
Etapa viitoare, duminică, 5 septembrie, de la ora 11.00, CS Câmpina va juca în deplasare cu CS Blejoi II.

Rezultatele înregistrate în etapa intermediară de miercuri, 1 septembrie:
Progresul Bucov - CS Blejoi II 0-1
CSO Mizil - Carpați Sinaia 2-2
Real Rio Cocoșești - AS Gherghița 1-4
Petrolul Ologeni - Brădetul Ștefești 0-3
Viitorul Puchenii Mari - Triumf Poiana Câmpina 0-1
AS Starchiojd - CS Scorțeni Bordeni 3-0
Olimpia Cireșanu - Avântul Tomșani 4-3
Unirea Teleajen - Sportul Câmpina amânat pentru miercuri, 8 septembrie.

5509 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2023 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2669 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.