Superliga B Prahova. CS Câmpina - Știința Albești 1-1. Comedia erorilor

Sport (Categoria articolului)

Rar mi-a fost dat să văd într-un meci de fotbal atâtea erori, din partea tuturor celor aflați pe terenul de joc. Este adevărat, ”ăsta este nivelul”, vorba unui hâtru din tribună, dar, totuși, parcă prea s-au adunat toate erorilor într-un singur meci.

Mai întâi, arbitrii au început meciul fără ca pe teren să existe steagurile de la colțul terenului, lucru absolut obligatoriu. De-abia după câteva minute de la fluierul de start, asistentul Romulus Sprânceană l-a sesizat pe arbitrul Ștefan Niculae, care destul de greu a înțeles despre ce e vorba. A cerut organziatorilor să monteze steagurile, dar a acceptat să reia jocul înaintea ca acestea să fie amplasate la locurile lor, lucru total neregulamentar. Este cu atât mai mare mirarea unei astfel de gafe cu cât observatiorul partidei a fost însuși președintele Comisiei Județene de Arbitri Prahova, Marian Deaconu.
Apoi, au urmat erorile jucătorilor. De la ambele formații, rând pe rând, am asistat la niște ratări, la niște lufturi, la faze care au amuzat copios tribuna aproape plină a terenului sintetic de la Căminul Petrol. Jucători plinuți care au călcat pe minge și s-au rostogolit pe jos, ratări incredibile din fața porții goale... A fost un întreg spectacol.
A fost și un moment mai puțin plăcut, care putea deveni chiar dramatic, venit tot din eroare unor jucători. Fundașul câmpinean S. Spoială și un adversar au urmărit mingea atacându-se frontal, s-au izbit și au rămas lați, la propriu, pe teren. Jucătorii cheamu disperați asistenta medicală, care se afla în spatele uneia dintre porți, unde dădea înggrijiri medicale unui jucător lovit, care părăsise cu numai câteva momente înainte terenul de joc. S. Spoială a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina, apoi la Spitalul Județean Ploiești. A suferit o lovitură la cap, a făcut convulsii pe teren, dar a fost conștient în permanență, fiind însă nevoie de investigații de specialitate pentru eliminarea oricărei suspiciuni.
Printre toate acestea au fost și două goluri. Mai întâi, în minutul 36, Spurcaciu a înscris cu un șut frumos, după o acțiune colectivă, oaspeții egalând în minutul 70, la o eroare a defensivei câmpinene.
Antrenorul Mugurel Dedu a trimis în teren pentru CS Câmpina următoarea formulă de start: T. Ionescu - Nedelcu, Matache, S. Spoială, Șt. Burlacu, Buzilă, Botoșneanu, Voicu, Spurcaciu, A. Manole. Rezerve: S. Petre - Șerbănoiu, Tocitu, A. Spoială, Dumitrescu, Catană, B. Vasile, Amar, Catrina.
Etapa viitoare, duminică, 5 septembrie, de la ora 11.00, CS Câmpina va juca în deplasare cu CS Blejoi II.

Rezultatele înregistrate în etapa intermediară de miercuri, 1 septembrie:
Progresul Bucov - CS Blejoi II 0-1
CSO Mizil - Carpați Sinaia 2-2
Real Rio Cocoșești - AS Gherghița 1-4
Petrolul Ologeni - Brădetul Ștefești 0-3
Viitorul Puchenii Mari - Triumf Poiana Câmpina 0-1
AS Starchiojd - CS Scorțeni Bordeni 3-0
Olimpia Cireșanu - Avântul Tomșani 4-3
Unirea Teleajen - Sportul Câmpina amânat pentru miercuri, 8 septembrie.

6536 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

380 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

446 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.

Alte stiri recente

409 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

560 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.