Razie a Poliției pe DN1, în această dimineață, ca măsură de prevenire a accidentelor rutiere

Social (Categoria articolului)

UPDATE - 86 de mașini au fost controlate de polițiști, fiind aplicate 43 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.170 lei și au fost reținute două certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancțiuni (19) au fost date pentru depășirea vitezei legale. De asemenea, au fost amendați și opt pietoni și un căruțaș. 

Polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IJP Prahova au efectuat, în această dimineață, mai multe controale pe DN1, acțiune care a vizat combaterea vitezei nelegale, abaterile pietonilor, dar și depistarea și sancționarea proprietarilor care își lasă animalele nesupravegheate în zona drumului public, punând astfel în pericol siguranța circulației rutiere și a participanților la trafic.

În ultimele zile, șase persoane au murit în urma unor accidente rutiere deosebit de grave produse pe DN1. Ultimul accident de acest fel a avut loc chiar în această dimineață, la Comarnic, când o femeie de 42 de ani a fost spulberată de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar DN1. Duminică, în zona localității Cornu, două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui cumplit accident produs după ce o mașină a intrat pe contrasens. Marți dimineață, pe raza localității Băicoi, alte două persoane și-au pierdut viața și una a fost grav rănită într-un accident cauzat de nepăstrarea distanței în mers. Marți seară, un bărbat și-a pierdut viața pe DN1, în apropiere de Bănești, în timp ce încerca să traverseze neregulamentar drumul național.

4516 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan 11.10.2018 11:27 Acum s-au trezit si ei ... De vreo 2 ani de fiecare data cand am mers pe DN1 nu am vazut politie. Rare ori mai era pitit un radar. Din 10 drumuri maxim o data parca era o masina de politie ... si discut intre Baicoi si Sinaia. Eu nu sunt deloc multumit de activitatile institutiei.
  • George 11.10.2018 14:34 Politie pe dn am vazut mai tot timpul. Cauza accidentelor este prostia celor care dorm pe banda 2, ignoranta si nesimtirea participantilor in trafic, noaptea cu proiectoare, nisipul si mizeria dupa carosabil, gropile, masinile care nu corespund rar... Exemple sunt destule. Nu mai dati vina pe politie ca nu isi fac datoria, atata timp cat circulati pe drumuri ca niste .... Ei nu pot vedea decat viteza nu si prostia din capul vostru!

Social

509 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

5075 vizualizari
21 apr. 2019 06:44

Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost grav rănită într-un tragic accident pe DN1, în apropiere de Bănești

UPDATE - Tânărul din Florești, transportat la spital, este în comă. El a suferit mai multe traumatisme deosebit de grave. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pe numele șoferului autoutilitarei pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în apropierea comunei Bănești, în zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului" sau "Biserica Călătorului", cum i se mai spune. O autoutilitară care se deplasa spre Ploiești a lovit două autoturisme oprite parțial pe partea carosabilă și parțial în afara carosabilului. În urma impactului puternic, două persoane și-au pierdut viața și o a treia a fost grav rănită.

Alte stiri recente

549 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

1 comentarii

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".

1045 vizualizari
22 apr. 2019 08:00

Schimbare în Consiliul Local Câmpina. Mihail Cojocaru (ALDE) devine consilier în locul lui Gabriel Dima

După ce "a fluierat în biserica ALDE", după cum singur a afirmat în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina, consilierul Gabriel Dima a fost exclus din partid, pierzându-și, astfel, și funcția de consilier local. Locul său va fi luat de următorul de pe lista ALDE de la alegerile locale din 2016, Mihail Cojocaru, al cărui mandat urmează să fie validat la ședința Consiliului Local din 23 aprilie 2019, când va depune și jurământul de credință.