Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Manifestările vor începe la ora 13.30 și vor include intonarea Imnului de Stat de către Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți, scurte alocuțiuni ale primarului Alin Moldoveanu și subprefectului Alexandru Vane, depunerea de coroane și jerbe de flori la monumentul Soldatului și defilarea detașamentelor de militari, jandarmi, pompieri, polițiști, pe muzica Fanfarei Centrului Cultural Județean Prahova.

3869 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin 29.11.2022 16:24 De ce este evitata zona centrala unde este un ansamblu istoric cu harta României Mari, personalitățile Campinei și alte repere istorice? Probabil consilierii personali, veniți de pe alte meleaguri, nu știu de existenta sa și nu l-au consiliat pe dl. Primar. La mulți ani România!
  • Ioana 29.11.2022 16:47 Răutăcismele dvs. sunt foarte cunoscute, dl Florin. Unde s-ar putea depune coroanele de flori? La ''harta României Mari''? Sau poate la celelalte ''repere istorice''? Sau poate să alerge oamenii de la soldat, după ce au depus coroane, la mărețul ''ansamblu istoric'' unde să aibă loc parada? O fi având Moldoveanu vreun consilier de pe alte meleaguri, dar Tiseanu i-a avut pe toți de p-aci, din Câmpina, și tot așa s-au desfășurat manifestările! La mulți ani, române! Trezește-te!

Actualitate

1150 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

264 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

20 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

337 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: