UPDATE - După cum a informat Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, cele trei persoane rănite (soț, soție și copil) au fost transportate la UPU Ploiești. Bărbatul a fost internat la Secția de Neurologie pentru investigații amănunțite, iar copilul de 4 ani a fost dus ulterior la Spitalul de Pediatrie pentru investigații. Traficul a fost reluat în jurul orei 11.30.
Un microbuz cu 20 de călători (cursă specială) a intrat într-un parapet de pe marginea drumului, în această dimineață, pe DN1, în zona Nistorești. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, la locul accidentului s-au deplasat două ambulanțe Smurd, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere. De asemenea, au intervenit și echipaje de la Poliția Rutieră și de la Serviciul Județean de Ambulanță. Trei persoane au fost rănite. Traficul este îngreunat în zona în care s-a produs acest accident.
Pasagerii au ieșit singuri din microbuz, dar mai multe persoane acuzau dureri și li s-au acordat primele îngrijiri medicale de către echipajele de pe ambulanțe. Trei dintre călători au fost transportați la spital. După cum informează ISU Prahova, este vorba despre o tânără de 24 de ani, un copil de 4 ani și un bărbat de 37 de ani, acesta din urmă suferind un traumatism cranio-cerebral. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident. Vom reveni.
(Sursă foto - IJP Prahova)
În Câmpina se derulează proiectul ”Calificat pentru viitor”, care presupune inclusiv stagii de practică pentru elevi la agenți economici implicați în derularea acestui proiect.
Primăria Municipiului Câmpina informează cetățenii cu privire la termenele de eliberare a cărților de identitate (model 1997), precum și la situația operativă privind cărțile electronice de identitate.
Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a primit semnale că mai mulți cetățeni au fost apelați telefonic de persoane care s-au prezentat drept angajați ai caselor de asigurări de sănătate.
Casa de copii ”Ada Marinescu” a rămas în memoria colectivă a câmpinenilor, indiferent de numele purtat de această instituție după 1989, ca un simbol al copiilor orfani.