După argint la monobob, Georgeta Popescu a obținut o nouă medalie la Mondialele de la Innsbruck - bronz la bob două persoane

Sport (Categoria articolului)

Câmpineanca Georgeta Popescu a urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de Bob, care s-a desfășurat la Innsbruck, în Austria. Alături de Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a ocupat locul al treilea în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani.

”Consider că este un rezultat bun cu care închei acest sezon, unul lung, cu multe perioade de muncă, dar și de dăruire. Mulțumesc colegei mele, care a fost alături de mine până la final, și mulțumesc întregii echipe și staff-ului pentru sprijin”, ne-a declarat, la numai câteva minute după încheierea cursei de la Innsbruck, Georgeta Popescu, câmpineanca noastră, legitimată la CSO Sinaia și antrenată de Cezar Popescu.
Reamintim că sâmbătă, tot la Innsbruck, Georgeta Popescu s-a clasat pe locul al doilea al întrecerii mondiale la monobob, categoria sub 23 ani, obținând titlul de vicecampioană a lumii. Detalii - aici
Felicitări, Georgeta Popescu! Felicitări, Antonia Sârbu! Felicitări, tuturor!

3657 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1739 vizualizari
18 mai 2022 20:54

Superliga B Prahova. CS Scorțeni Bordeni - Triumf Poiana Câmpina 3-2

Miercuri, 18 mai, a avut loc o etapă intermediară în Superliga B Prahova, etapa a 30-a. Unul dintre cele mai interesante meciuri, cu conotații la vârful ierarhiei, a avut loc la Bordeni, unde s-au întâlnit CS Scorțeni Bordeni și Triumf Poiana Câmpina.

2562 vizualizari
16 mai 2022 19:10

Trei clasări pe podium pentru automobiliștii câmpineni la Trofeul ”Ploiești” la Super-Slalom

Trofeul ”Ploiești”, prima etapă din cadrul Campionatului Național de Super-Slalom, competiție inclusă în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv, a avut loc în week-end și s-a bucurat de prezența unui număr important de sportivi, printre care și patru componenți ai clubului câmpinean de automobilism Motors House Racing.

Alte stiri recente

666 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1043 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină.