"Arca lui Norocel" din Câmpina are nevoie de sprijinul tuturor iubitorilor de animale. Puteți dona bani sau materiale de construcții

Social (Categoria articolului)

Animalele pe care Asociația "Arca lui Norocel" le are în grijă sunt, în cea mai mare parte, animale abandonate, aruncate pur și simplu de stăpâni. Au fost salvate de această asociație. Au fost mult mai mulți câini, dar unii dintre ei au avut șansa de a fi adoptați de familii iubitoare de animale. Cei pe care nu i-a vrut nimeni sunt în continuare la membrii Asociației.

Unii câini sunt în foster la diverse familii, dar cei mai mulți (în jur de 27) sunt pe o proprietate privată, într-o grădină mare, aparținând Asociației "Arca lui Norocel". Aici au cotețe, padocuri, aici sunt hrăniți și îngrijiți de o mână de oameni cu suflet bun. Toate animalele sunt deparazitate, vaccinate și microcipate. Problema este că iarna se apropie, iar acești oameni au nevoie de sprijin pentru a le asigura câinilor un adăpost sigur. În principal, au nevoie de materiale de construcții, iar suma necesară nu este chiar atât de mare - în jur de 6.500 lei. 
"Ne-am apucat deja să săpăm șanțul unde vom monta gardul pentru a împarți grădina în două părți. Într-o parte vor sta cățeii cei mai vechi ai curții, iar în cealaltă parte vom lăsa liberi toți câinii care acum sunt în padocuri. Vine iarna și au nevoie de mișcare pentru a nu îngheța de frig! Nu avem padocurile terminate așa că, pe lângă gard, trebuie să terminăm acoperișul, să turnăm șapa pentru a nivela suprafața padocurilor. Mai avem nevoie și de cotețe izolate, călduroase. Am dat comandă de șase astfel de cotețe, care costă 250 lei bucata, dar ne mai trebuie încă șase pe lângă acestea. Per total, am estimat costurile materialelor necesare la 6.500 lei. Sigur, nu este nimeni obligat să ne ajute, doar dacă sunt oameni care pot și doresc să o facă!", ne-a declarat Iulia Burloiu, președintele Asociației "Arca lui Norocel", singura asociație pentru protecția animaleor din Câmpina, cea care, cu sprijinul unor fundații din Germania și Austria, a reușit să sterilizeze gratuit peste 500 de animale din Câmpina și localitățile învecinate (câini și pisici).

6.500 lei nu este o sumă mare și ea poate fi acoperită prin contribuția iubitorilor de animale. Poate există și o societate comercială de construcții care ar putea dona Asociației materialele necesare. Toti cei care iubesc animalele și doresc să ajute la asigurarea unei vieți mai bune pentru aceste suflete nevinovate o pot face în următoarele conturi:
Beneficiar: Asociația Arca lui Norocel (telefon 0730.585.088)
CONT LEI: RO34INGB0000999907648070
CONT EURO: RO92INGB0000999907648093
C.I.F. 38666414
BIC: INGB
SWIFT: INGBROBU
PayPal: arcaluinorocel@yahoo.com

Citiți și:Dacă iubiți animalele, nu ezitați să deveniți voluntari ai Asociației "Arca lui Norocel" din Câmpina

7835 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zlat Eliza 29.06.2022 09:50 Buna ziua! Am nevoie de un sfat! O vecina cu handicap are un câine lup de 5 ani care a luat râie de la un alt câine si deși il tratează conform sfaturilor veterinarului din comuna, boala avansează , astfel încât abia mai poate sa meargă! Stăpâna, cu posibilități materiale reduse, nu-l poate îngriji corespunzător ( poate ar trebui tuns si dat cu alifii, etc) dar nici nu vrea sa-l abandoneze sau sa-l eutanasieze! Ce sfat imi dați? Ce sa faca cu el? Unde sa-l ducă ptr tratament? La cabinet privat nu-si permite. Menționez ca locuiește in Jud Prahova, com Drajna de sus. Astept răspuns! Multumesc!

Social

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1803 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.