"Arca lui Norocel" din Câmpina are nevoie de sprijinul tuturor iubitorilor de animale. Puteți dona bani sau materiale de construcții

Social (Categoria articolului)

Animalele pe care Asociația "Arca lui Norocel" le are în grijă sunt, în cea mai mare parte, animale abandonate, aruncate pur și simplu de stăpâni. Au fost salvate de această asociație. Au fost mult mai mulți câini, dar unii dintre ei au avut șansa de a fi adoptați de familii iubitoare de animale. Cei pe care nu i-a vrut nimeni sunt în continuare la membrii Asociației.

Unii câini sunt în foster la diverse familii, dar cei mai mulți (în jur de 27) sunt pe o proprietate privată, într-o grădină mare, aparținând Asociației "Arca lui Norocel". Aici au cotețe, padocuri, aici sunt hrăniți și îngrijiți de o mână de oameni cu suflet bun. Toate animalele sunt deparazitate, vaccinate și microcipate. Problema este că iarna se apropie, iar acești oameni au nevoie de sprijin pentru a le asigura câinilor un adăpost sigur. În principal, au nevoie de materiale de construcții, iar suma necesară nu este chiar atât de mare - în jur de 6.500 lei. 
"Ne-am apucat deja să săpăm șanțul unde vom monta gardul pentru a împarți grădina în două părți. Într-o parte vor sta cățeii cei mai vechi ai curții, iar în cealaltă parte vom lăsa liberi toți câinii care acum sunt în padocuri. Vine iarna și au nevoie de mișcare pentru a nu îngheța de frig! Nu avem padocurile terminate așa că, pe lângă gard, trebuie să terminăm acoperișul, să turnăm șapa pentru a nivela suprafața padocurilor. Mai avem nevoie și de cotețe izolate, călduroase. Am dat comandă de șase astfel de cotețe, care costă 250 lei bucata, dar ne mai trebuie încă șase pe lângă acestea. Per total, am estimat costurile materialelor necesare la 6.500 lei. Sigur, nu este nimeni obligat să ne ajute, doar dacă sunt oameni care pot și doresc să o facă!", ne-a declarat Iulia Burloiu, președintele Asociației "Arca lui Norocel", singura asociație pentru protecția animaleor din Câmpina, cea care, cu sprijinul unor fundații din Germania și Austria, a reușit să sterilizeze gratuit peste 500 de animale din Câmpina și localitățile învecinate (câini și pisici).

6.500 lei nu este o sumă mare și ea poate fi acoperită prin contribuția iubitorilor de animale. Poate există și o societate comercială de construcții care ar putea dona Asociației materialele necesare. Toti cei care iubesc animalele și doresc să ajute la asigurarea unei vieți mai bune pentru aceste suflete nevinovate o pot face în următoarele conturi:
Beneficiar: Asociația Arca lui Norocel (telefon 0730.585.088)
CONT LEI: RO34INGB0000999907648070
CONT EURO: RO92INGB0000999907648093
C.I.F. 38666414
BIC: INGB
SWIFT: INGBROBU
PayPal: arcaluinorocel@yahoo.com

Citiți și:Dacă iubiți animalele, nu ezitați să deveniți voluntari ai Asociației "Arca lui Norocel" din Câmpina

8263 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zlat Eliza 29.06.2022 09:50 Buna ziua! Am nevoie de un sfat! O vecina cu handicap are un câine lup de 5 ani care a luat râie de la un alt câine si deși il tratează conform sfaturilor veterinarului din comuna, boala avansează , astfel încât abia mai poate sa meargă! Stăpâna, cu posibilități materiale reduse, nu-l poate îngriji corespunzător ( poate ar trebui tuns si dat cu alifii, etc) dar nici nu vrea sa-l abandoneze sau sa-l eutanasieze! Ce sfat imi dați? Ce sa faca cu el? Unde sa-l ducă ptr tratament? La cabinet privat nu-si permite. Menționez ca locuiește in Jud Prahova, com Drajna de sus. Astept răspuns! Multumesc!

Social

1668 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

1684 vizualizari
27 mai 2023 11:25

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

Alte stiri recente

24 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1654 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape: