Primăria Câmpina a solicitat 400.000 lei Guvernului României pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare

Actualitate (Categoria articolului)

”400.000 de lei este suma pe care am solicitat-o Guvernului României pentru o viitoare rectificare bugetară. Am solicitat această sumă pentru cheltuieli de funcționare, chiar dacă probabil vom încheia anul cu un ușor excedent, pentru că este foarte greu să închei un buget pe zero. Totuși, în cazul în care nu vom primi acești bani, noi mai avem niște mici rezerve pe la investiții, de 100.000, 200.000, 300.000 lei pe la câteva poziții, la care putem apela la sfârșitul anului, astfel încât să asigurăm total cheltuielile de funcționare”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL. (video)

La rândul său, deputatul Răzvan Prișcă, prezent la conferința de presă, a adăugat: ”Rectificarea bugerată este o decizie politică a Guvernului Orban. Nu cred că și-ar fi permis cineva să taie cheltuielile de funcționare ale primăriilor. Acum se face o centralizare a solicitărilor venite de la primării, insist, de la toate primăriile, indiferent de culoarea politică a primarului, pentru că nu putem face o discriminare atunci când este vorba de chestiuni elementare. Deci, toate primăriile vor primi toți banii necesari pentru funcționare în 2019”. (video)
Conferința de presă de la sediul PNL Câmpina a fost organizată pentru a se prezenta o analiză a rezultatului de la primul tur al alegerilor prezidențiale și pentru a se mulțumi electoratului câmpinean și prahovean care a votat în mod categoric pentru Klaus Iohannis. În cadrul conferinței au fost discutate și unele aspecte privind administrația locală.

Citiți și: Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

4677 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costin 14.11.2019 22:52 Care măi prietene 100,200,300 de mii că ai rămas an de an cu 100 miliarde in plus la buget. Esti de rasul județului ca nu faci lucrări și nu sti sa cheltui banii orașului. Deputatul știe ?
  • Andrei 16.11.2019 18:59 Exprimare de pacanele,o suta,doua ,trei,si de unde 400 mii ?din marea gaura lasata de ceilalti,o mascarada politica in slujba cetatenilor .Sa se termine si mascarada cu presedentia si sa vadem ce mai urmeaza.Noi suntem plictisiti de aceste scenarii apocaliptice ,nu de asta mergem la vot.D-nul Deputat stie de Parcul de la SOLDAT ,CE MARE GAURA A PRODUS LA BUGET?Speram ca nu veti sustine actualul Primar la un nou mandat ,noi nu mai vrem suntem plictiseanu.

Actualitate

1590 vizualizari
03 aug. 2020 21:37

Firma care reabilitează termic blocurile de pe Bulevardul Carol I din Câmpina și-a strâns schelele și a plecat

În urmă cu aproximativ două săptămâni vă prezentam situația extrem de neplăcută apărută în urma lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Și scriam atunci despre apartamentele din blocul nr.1, de la ultimul etaj, apartamente în care apa s-a infiltrat, distrugând pereții și parchetul. Firma executantă nu doar că nu a remediat problemele apărute, mai mult, și-a strâns schelele și a plecat.

2949 vizualizari
02 aug. 2020 19:55

Cum explică reprezentanții Ocolului Silvic imaginile dezolante de la Podul cu Tei, din Câmpina

1 comentarii

Podul cu Tei, de la marginea municipiului Câmpina, spre Șotrile, a fost una dintre zonele de agrement cele mai frumoase din jurul localității. Mai ales în perioada de înflorire a teiului, mulți, foarte mulți câmpineni, dar și oameni din alte localități veneau aici pentru aerul extrem de curat și pentru a savura parfumul plăcut al florilor de tei. Această zonă făcea parte, cândva, din parcul Castelului Voila, construit de prințul Dimitrie Barbu Știrbei, iar aici, la Podul cu Tei, se organizau petreceri populare la diferite sărbători.

Alte stiri recente

1636 vizualizari
03 aug. 2020 07:24

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2527 vizualizari
02 aug. 2020 20:21

Ioan Adrian Pițigoi este candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina

8 comentarii

Partidul Mișcarea Populară l-a desemnat pe Ioan Adrian Pițigoi să intre în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, timp de două mandate a fost consilier local, iar din 2016 până în prezent este viceprimarul municipiului Câmpina. Din punct de vedere politic, este președintele Organizației PMP Câmpina, dar și secretar executiv la nivel național al aceleiași formațiuni politice.