CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Unde nu ar dormi liniștiți primarul și viceprimarul Câmpinei

- Actualitate -

Unde nu ar dormi liniștiți primarul și viceprimarul Câmpinei

La Primăria Câmpina a avut loc miercuri dezbaterea publică privind criteriile cu punctaj și pragurile de punctaj pentru stabilirea încadrării fiscale a proprietăților din intravilanul municipiului, despre care noi am scris pe larg AICI. A fost o dezbatere interesantă, desfășurată într-un cadru mai puțin protocolar, asta poate și datorită faptului că nu au participat decât reprezentanții Asociației Câmpina Civică. După prezentarea proiectului de către Didona Căliman, arhitectul șef al municipiului, a fost o discuție mai degrabă liberă, din care am aflat și lucruri inedite.

De exemplu, am aflat unde nu ar dormi liniștiți primarul și viceprimarul municipiului Câmpina, din punct de vedere al siguranței zonei respective.
"Privind harta cu modificările aduse zonelor de impozitare, spre exemplu, văd că Strada În Luncă nu va mai fi în ultima zonă de impozitare. Vă spun, însă, sincer, eu nu aș dormi liniștit în zona În Luncă. Sunt de acord, e barajul, dar... nu știu, eu nu aș putea dormi liniștit acolo", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi atunci când au fost date câteva exemple referitoare la schimbarea încadrării zonelor de impozitare. Strada În Luncă a fost considerată întotdeauna zonă inundabilă și acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a aflat în zona de impozitare D. După realizarea noii hărți de impozitare, Strada În Luncă va fi încadrată în altă clasă de impozitare, superioară.
"Eu nu aș dormi liniștit pe Strada Plevnei, în zona unde sunt alunecările de teren. În ciuda demersurilor și investițiilor noastre, în urma nenumăratelor discuții și intervenții la nivelul Prefecturii, este practic aproape imposibil să oprești alunecările de teren din acea zonă. Puteți vedea de la o lună la alta diferențele din carosabil, dar cel mai bine se vede în dreptul scărilor care coboară de pe Strada Mărășești, la marginea carosabilului, lângă bordură. De la an la an, spațiul care apare acolo este din ce în ce mai mare... Nu aș putea dormi liniștit în zona respectivă", a spus primarul Horia Tiseanu, cu referire la o altă zonă dificilă din Câmpina.
Acum, dacă primarul și viceprimarul municipiului nu ar dormi liniștiți în aceste zone, oamenii care locuiesc acolo ce ar trebui să facă?!


20 Jun 2019 17:56 4218 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
246 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
749 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
748 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
799 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV