"Fum alb" la Consiliul Local Câmpina. A fost ales viceprimarul

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu doar câteva minute, Consiliul Local Câmpina, întrunit în ședință ordinară, a ales noul viceprimar al municipiului. Au fost doi candidați pentru această funcție – Liviu Dumitrache (USR) și Cosmin Raț (POL). A câștigat Dumitrache cu 11 voturi, în timp ce Cosmin Raț a obținut 5 voturi. Trei voturi au fost nule.

După cum se știe, viceprimarul este ales din rândul consilierilor locali, cu majoritate absolută de voturi, adică jumătate plus unu din numărul consilierilor locali în funcție. 18 consilieri au fost prezenți în sala de ședințe, iar Livia Lupu a participat online la această ședință, exprimându-și votul (secret) la alegerea viceprimarului în urna pe care i-au dus-o la domiciliu reprezentanți ai comisiei de votare. Prin urmare, Liviu Dumitrache, susținut de alianța de dreapta USR PLUS, PNL, PMP și Cezar Grama (Partidul Verde) este noul viceprimar al municipiului. La șase luni de la alegerile locale, Câmpina are viceprimar. Liviu Dumitrache este pensionar militar, are 52 de ani, a absolvit Școala Militară "Ioan Vodă" - Sibiu, specializarea maiștri militari și Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică din cadrul UPG Ploiești, specializarea Inginerie economică în domeniul mecanic. A lucrat ca maistru militar la Unitatea de Jandarmi din Câmpina.

6044 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 31.03.2021 22:00 Pensionar la 52 de ani !!!..bravo națiune halal să-ți fie !!..vorba lui nenea iancu...
  • Pensionar 01.04.2021 11:33 La noi s-a vazut FUM NEGRU ,si pensie si indemnizatie o mare reusita PERSONALA.Oameni fara experienta din lumea reala,ce pretentii sa ai pentru orasul nostru.PENIBIL in continuare ,spatiul politic asigura doar avantaje celor ce se grupeaza in jurul partidelor ca vorba aia mai intai maieul si apoi camasa adica orasul.Intrebare ,printre marile proiecte de ce nu se gaseste si un PROGRAM MAJOR de IZOLARE TERMICA pentru POPULATIE ?ci doar partiale .Trebuie schimbat conceptul ,ei sunt acolo nu pentru avantaje personale ci pentru a imbunatati CONFORTUL POPULATIEI,precum PARCOMETRELE ???? De asta ne trebuie 100 de ani asa cum radeau de noi vesticii.

Actualitate

2262 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2256 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

114 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1168 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.