Andreea Lungu a obţinut al doilea titlu de vicecampioană naţională la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Finalele Campionatului Naţional de Aruncări Lungi au continuat astăzi, cu probele dedicate juniorilor II, Câmpina, prin CSS Constantin Istrati, fiind din nou reprezentată şi urcând din nou pe podium. Cea mai bună performanţă a zilei a fost obţinută de Andreea Lungu (antrenor - Mihaela Marin), care s-a clasat pe locul II, în proba de aruncarea discului.

Andreea Lungu a obţinut această performanţă cu o aruncare de 44,68m, superioară celei cu care numai în urmă cu o zi se clasase tot pe locul doi, la categoria juniori I.
Marius Vasile s-a clasat pe locul 3, la aruncarea discului, cu o performanţă de 45,65m, performanţă reuşită din a doua încercare. În aceeaşi probă, Sebastian Oprea s-a clasat pe locul 6, cu 41,97m.
Tot pe locul 3 s-a clasat şi Andrei Richea, în proba de aruncarea suliţei, cu o performanţă de 54,41m.
În total, în cele trei zile ale finalelor Campionatului Naţional de Aruncări Lungi, CSS Constantin Istrati Câmpina (antrenor coordonator - prof. Nicolae Pavel) a obţinut un titlu naţional (Ioana Plăvan - aruncarea suliţei, juniori I), două titluri de vicecampion naţional (Andreea Lungu - aruncarea discului, juniori I şi juniori II) şi două clasări pe locul 3 (Ioana Plăvan - aruncarea  suliţei, seniori; Andrei Richea - aruncarea suliţei, juniori II).
Citiţi şi - Ioana Plăvan, campioană naţională la aruncarea suliţei, categoria juniori I
Ioana Plăvan (CSS Constantin Istrati Câmpina), locul 3 în finala naţională de seniori la aruncarea suliţei

4582 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

702 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1578 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

168 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

310 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.