Mizeria de dincolo de Curiacul

Actualitate (Categoria articolului)

În fața este Lacul Curiacul, cel amenajat anii trecuți de administrația locală cu aproape 2 milioane de lei. Dincolo de Curiacul, între calea ferată și Strada Ion Câmpineanu, cu tot cu Aleea Badea Cârțan, "înflorește" mizeria. Vă invităm la o plimbare printre gunoaie, șopârle și șobolani.

Mai bine de o tonă de gunoi credem noi că se află în această zonă. Aruncat cu bună știință. În plus, pe alocuri ai impresia că ești în junglă și mergi printre liane. Hățișul este des, iar pe calea ferată ai impresia că se apropie un tunel. Zona este îngrozitoare. Nu știi pe ce calci, poate fi orice. Uneori, pe lângă picioarele tale simți mișcare. Șopârle, șobolani. Se poate și mai rău, să știți, dar mai bine nu vă spunem peste ce alte oribilități am dat. Acolo, la doi pași de Curiacul, cel amenajat cu aproape 2 milioane de lei. Nu ai cum să uiți asta, chiar dacă ai vrea. Susurul fântânii arteziene de pe lac te însoțește permanent și-ți amintește unde te afli...
La inaugurarea Curiacului, primarul Horia Tiseanu a spus că a obținut avizul de la CFR pentru amenajarea malului dinspre calea ferată. Era o veste bună, dată în prezența unuia dintre directorii de la CFR. De fapt, a fost doar o vorbă, pentru că avizul scris nu a mai venit. Dacă noi am fi pe acolo, prin administrația locală, probabil ne-ar fi bătut gândul să amendăm în fiecare zi CFR-ul pentru jungla de pe calea ferată. Nici nouă nu ne dați voie să facem ceva, dar nici voi nu luați măsuri!
Dar noi nu suntem decât niște jurnaliști care caută gunoaie prin Câmpina. Și le găsesc peste tot. Cu sinceritate vă spunem că, la începutul campaniei CÂMPINA CURATĂ, nu am știut ce ne așteaptă. Nu am bănuit câtă mizerie se află în acest oraș. Suntem efectiv îngroziți de ceea ce descoperim.

Citiți și CÂMPINA CURATĂ - campania noastră și a voastră

6156 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jean 31.03.2017 16:04 Si o plimbare pod Poiana-Cornu nu ar strica,si zonele limitrofe.Banesti groapa gunoi,spre Bobolia,Floresti
  • YoYO 03.04.2017 10:02 Cred ca in primul rand responsabili sunt cei de la Rafinarie si Turnatorie-ei au utilizat-o ei sa intretina,si Cfr ca trebuie aprobarea lor.Plus cei de pe Ion Campineanu,Redutei,Badea Caltan.E clar ca pe Tiseanu nu il intereseaza,nu e o scuza,Floriconul ar trebui sa curete ca ies serpii in curand-nici salubritatea nu munceste gratis,vor fonduri. ps : Politia sa iasa din birou cu carnetelu in mana si sa se apuce de amenzi.Azi una,maine alta,se disciplineaza lumea

Actualitate

1823 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1835 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

652 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

141 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.