CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

1 Iunie cu concursuri, teatru de păpuși și spectacolul “Vrăjitorul din Oz” la Casa Tineretului din Câmpina

- Eveniment -

1 Iunie cu concursuri, teatru de păpuși și spectacolul “Vrăjitorul din Oz” la Casa Tineretului din Câmpina

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a organizat două concursuri, unul de desen și unul de poezie, ambele având aceeași temă: "Când voi fi mare, visez să devin...".

Peste 70 de copii din ciclurile primar și gimnazial de la școlile din Câmpina au participat la aceste concursuri. Lucrările lor au fost premiate astăzi, 1 Iunie 2024, ceremonia de premiere desfășurându-se la Casa Tineretului.
Premiile le-au fost înmânate copiilor de Cătălin Paraschiv, directorul Casei de Cultură “Geo Bogza”. Câștigătorii au primit dulciuri și diplome personalizate în funcție de ce dorește fiecare să devină când va fi mare. Prin desen sau poezie, copiii și-au arătat dorințele pentru viitor: vor să devină medic veterinar, avocat sau judecător, pompier sau polițist, balerină sau actriță, hair stilist sau programator, scafandru sau astronaut etc.

După premiere, în sala mare a Casei Tineretului au avut loc două spectacole de teatru de păpuși, care s-au bucurat de mare succes în rândul copiilor. Este vorba despre “Fata babei și fata moșului” și “Vrăjitorul pofticios”, reprezentații ale Asociației Culturale Educație prin Teatru “Paiața” (actrițe Maria Lupu, Monica Gheorghe, Letiția Ghenea și Cristina Ioachimescu). La finalul fiecărui spectacol, copiii au avut ocazia să stea de vorbă cu actrițele, să admire îndeaproape păpușile, ba chiar să încerce să le mânuiască, lucru care i-a încântat nespus pe cei mici.
După teatrul de păpuși, a urmat spectacolul “Vrăjitorul din Oz”, o super reprezentație a copiilor și tinerilor de la Atelierului Actorului din Câmpina.
Aceste evenimente dedicate copiilor au fost organizate de administrația locală prin intermediul Casei de Cultură “Geo Bogza”.


01 Jun 2024 23:43 2104 vizualizari


Comentarii


2989 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4014 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
604 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1034 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV