CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Horia Laurențiu Tiseanu, un posibil candidat la Primăria Câmpina la alegerile din 2024?

- Politică -

Horia Laurențiu Tiseanu, un posibil candidat la Primăria Câmpina la alegerile din 2024?

După ce ieșit cam pe ușa din dos a politicii locale, fiind retras de partid din cursa electorală la alegerile locale trecute, Horia Tiseanu, fost primar al municipiului Câmpina în perioada 2004-2020 și viceprimar în perioada 1996-2004, ar putea reveni în politică și ar putea fi chiar un potențial candidat pentru Cabinetul 1 de la Casa cu Grifoni.

”Albit” din punct de vedere infracțiunilor penale de un proces care s-a oprit prin prescrierea faptelor, Horia Tiseanu ar putea fi o variantă pentru cei care și-ar dori nu neapărat câștigarea funcției de primar, ci mai degrabă scăderea procentelor actualului primar. Sigur, până la alegerile locale din toamna anului viitor mai este cale lungă și se mai pot schimba foarte multe lucruri. Iar mai bine ca Horia Tiseanu nu știe nimeni acest lucru, după ce, vă reamintim, anunțat candidat la alegerile din 2020, a fost retras după ce apucase deja să-și întindă bannerele prin oraș, în precampania electorală.
Oricum, calculele care se fac în ”laboratoarele” partidelor arată că, dintre potențialii candidați la funcția de primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu este cam singurul care are deja notorietate și care ar putea ”rupe” din electoratul actualului edil, Alin Moldoveanu. De altfel, există voci care susțin că finalizarea abruptă a procesului în care Horia Tiseanu era acuzat de fapte de corupție este în strânsă legătură cu acest posibil scenariu. O ”creștere” a unui alt candidat, coroborată cu ”ruperea” unui procent important din voturile lui Alin Moldoveanu prin includerea în joc a lui Horia Tiseanu, ar putea fi un scenariu care, dacă nu va duce la schimbarea primarului, măcar ar putea asigura o contrapondere puternică la puterea actualului edil în Consiliul Local. Pentru că Horia Tiseanu nu ar pleca de la zero, un mic nucleu de oameni tot mai are și ne referim aici la persoane care l-ar vota chiar și cu ochii închiși, indiferent ce a făcut sau nu a făcut fostul primar.
Deocamdată, Horia Tiseanu este încă membru PNL și, teoretic, nu va putea candida din partea acestei formațiuni politice, dar un partid mai mic, care astfel și-ar crește șansele de a intra în Consiliul Local, ar putea fi o soluție pentru fostul edil. Oricum, un subiect de urmărit...


07 Nov 2023 11:32 3066 vizualizari


Comentarii






  • 11.12.2023 09:23 A.G El se crede Nanu la Cornu sau Ungureanu la Brebu?Oricum el și cu Mihai Stănescu au fost cei mai slabi la Campina..Cel mai bun a fost Gh Tudor,bun simt,organizat..Administrații slabe în jurul Câmpinei:Provita de jos,Sotrile,Telega,Florești,Bănești,Bordeni.In schimb așa da as nota:Breaza,Băicoi,Valea Doftanei,Poiana Câmpina.Oamenii de acolo au prosperat.
  • 13.11.2023 07:17 Ilie Se baga in SOS și că slogan recomand: SOS revin la primărie.La Aur e Grama pt primarie,și se mai anunță câteva nume surpriza.Atat oameni vechi cât și noi de toate vârstele.Psd și Campina Curata vor face alianță .Urmăriți inainte de a pune stampila cine sunt,unde au lucrat sau lucrează și înțelegeți pe cine ajuta și scopul final.
  • 07.11.2023 19:54 A.G @diss.I ai uitat pe Columbeanu,Dani Mocanu,Becali,Victoras Micula,Leo de la Strehaia,tipsterul Bogdan Pop real name Robert Gorgan,Selly.In tara asta cine merita nu ajunge sus.In schimb va fi sclav la patron toată viața.
  • 07.11.2023 13:02 diss În politică orice este posibil inclusiv Tiseanu din nou primar pentru o ruină de orășel așa cum a ajuns Cămpina. Faptele de corupție, mită, sifonarea bugetului local s-au prescris, ”felicitările” noastre justiției care și-a făcut din nou ”numărul”, actualul primar a dovedit că este cel mai slab , ever, și va ajunge parlamentar( s-a pregătit inclusiv cu o condamnare penală) deci tovarășul Tiseanu are calea deschisă pentru un nou mandat.La fel tovarășa Firea va redeveni primarul București-ului, tovarășul Ciolacu va deveni președintele României...care va rămâne în următorii 4789 de ani cea mai săracă și coruptă țară din UE. De ce? Întrebații pe cămpineni, pe bucureșteni, pe romăni în general.Iar peste încă 4 ani va fi și mai cool: haur și șoșocii vor căștiga absolut tot.Iar pentru o societate în care indivizi precum Dorian Popa, Budeanca, Mitică Dragomir , Voiculescu ...sunt considerați exemple de urmat este ceva normal.Personal sper ca măcar tinerii să se trezească și să plece din România...căt mai curănd, ieri a fost deja prea târziu.
636 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
1273 vizualizari 16 May 2024 19:06 Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

În general, tinerii nu prea sunt atrași de politică. Există, însă, și excepții. Se întâmplă chiar aici, la Câmpina. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două tinere remarcabile, studente, au făcut pasul spre politică și au ales Partidul Câmpina Curată.

citeste mai mult
1346 vizualizari 15 May 2024 20:15 Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată a lansat un atac extrem de dur, în care au fost prezentate situații privind faptul că ”anumiți preoți din Câmpina propovăduiesc, pe lângă Cuvântul Domnului, și îndemnuri electorale pentru votarea unui anumit candidat la funcția de primar”.

citeste mai mult
1281 vizualizari 15 May 2024 19:24 Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată a venit în fața câmpinenilor cu un mesaj extrem de dur, în care ”un anumit candidat” este acuzat că a acordat ”stimulente financiare”, că ”3.000 cetățeni au obținut ilegal domiciliul sau viză de flotant în Câmpina”, existând chiar un caz aparte în care ”149 persoane figurează cu domiciliul la aceeași adresă”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV