Horia Laurențiu Tiseanu, un posibil candidat la Primăria Câmpina la alegerile din 2024?

Politică (Categoria articolului)

După ce ieșit cam pe ușa din dos a politicii locale, fiind retras de partid din cursa electorală la alegerile locale trecute, Horia Tiseanu, fost primar al municipiului Câmpina în perioada 2004-2020 și viceprimar în perioada 1996-2004, ar putea reveni în politică și ar putea fi chiar un potențial candidat pentru Cabinetul 1 de la Casa cu Grifoni.

”Albit” din punct de vedere infracțiunilor penale de un proces care s-a oprit prin prescrierea faptelor, Horia Tiseanu ar putea fi o variantă pentru cei care și-ar dori nu neapărat câștigarea funcției de primar, ci mai degrabă scăderea procentelor actualului primar. Sigur, până la alegerile locale din toamna anului viitor mai este cale lungă și se mai pot schimba foarte multe lucruri. Iar mai bine ca Horia Tiseanu nu știe nimeni acest lucru, după ce, vă reamintim, anunțat candidat la alegerile din 2020, a fost retras după ce apucase deja să-și întindă bannerele prin oraș, în precampania electorală.
Oricum, calculele care se fac în ”laboratoarele” partidelor arată că, dintre potențialii candidați la funcția de primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu este cam singurul care are deja notorietate și care ar putea ”rupe” din electoratul actualului edil, Alin Moldoveanu. De altfel, există voci care susțin că finalizarea abruptă a procesului în care Horia Tiseanu era acuzat de fapte de corupție este în strânsă legătură cu acest posibil scenariu. O ”creștere” a unui alt candidat, coroborată cu ”ruperea” unui procent important din voturile lui Alin Moldoveanu prin includerea în joc a lui Horia Tiseanu, ar putea fi un scenariu care, dacă nu va duce la schimbarea primarului, măcar ar putea asigura o contrapondere puternică la puterea actualului edil în Consiliul Local. Pentru că Horia Tiseanu nu ar pleca de la zero, un mic nucleu de oameni tot mai are și ne referim aici la persoane care l-ar vota chiar și cu ochii închiși, indiferent ce a făcut sau nu a făcut fostul primar.
Deocamdată, Horia Tiseanu este încă membru PNL și, teoretic, nu va putea candida din partea acestei formațiuni politice, dar un partid mai mic, care astfel și-ar crește șansele de a intra în Consiliul Local, ar putea fi o soluție pentru fostul edil. Oricum, un subiect de urmărit...

2269 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 07.11.2023 13:02 În politică orice este posibil inclusiv Tiseanu din nou primar pentru o ruină de orășel așa cum a ajuns Cămpina. Faptele de corupție, mită, sifonarea bugetului local s-au prescris, ”felicitările” noastre justiției care și-a făcut din nou ”numărul”, actualul primar a dovedit că este cel mai slab , ever, și va ajunge parlamentar( s-a pregătit inclusiv cu o condamnare penală) deci tovarășul Tiseanu are calea deschisă pentru un nou mandat.La fel tovarășa Firea va redeveni primarul București-ului, tovarășul Ciolacu va deveni președintele României...care va rămâne în următorii 4789 de ani cea mai săracă și coruptă țară din UE. De ce? Întrebații pe cămpineni, pe bucureșteni, pe romăni în general.Iar peste încă 4 ani va fi și mai cool: haur și șoșocii vor căștiga absolut tot.Iar pentru o societate în care indivizi precum Dorian Popa, Budeanca, Mitică Dragomir , Voiculescu ...sunt considerați exemple de urmat este ceva normal.Personal sper ca măcar tinerii să se trezească și să plece din România...căt mai curănd, ieri a fost deja prea târziu.
  • A.G 07.11.2023 19:54 @diss.I ai uitat pe Columbeanu,Dani Mocanu,Becali,Victoras Micula,Leo de la Strehaia,tipsterul Bogdan Pop real name Robert Gorgan,Selly.In tara asta cine merita nu ajunge sus.In schimb va fi sclav la patron toată viața.
  • Ilie 13.11.2023 07:17 Se baga in SOS și că slogan recomand: SOS revin la primărie.La Aur e Grama pt primarie,și se mai anunță câteva nume surpriza.Atat oameni vechi cât și noi de toate vârstele.Psd și Campina Curata vor face alianță .Urmăriți inainte de a pune stampila cine sunt,unde au lucrat sau lucrează și înțelegeți pe cine ajuta și scopul final.

Politică

1025 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1726 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.