Dacă iubiți animalele, nu ezitați să deveniți voluntari ai Asociației "Arca lui Norocel" din Câmpina

Social (Categoria articolului)

"Arca lui Norocel" este singura asociație pentru protecția animalelor din Câmpina. A fost înființată în decembrie 2017 și de atunci luptă fără încetare pentru salvarea animalelor, pentru stoparea fenomenului de abandonare a puilor de câini și pisici pe domeniul public, pentru oprirea înmulțirii necontrolate a animalelor. Pe parcursul lui 2018, această asociație, formată din câțiva tineri sufletiști din Câmpina, a organizat mai multe campanii gratuite de sterilizare a animalelor cu stăpân, cu sprijinul unor fundații din Germania și Austria.

Asociația poartă numele lui Norocel, un pisoiaș salvat din gunoi, acolo unde a fost aruncat când nu avea decât câteva zile. Astăzi, Norocel este un motan superb și aparține Iuliei Burloiu, președinta asociației. Practic, acești câțiva tineri câmpineni au decis să nu stea deoparte și au început o treabă extrem de complicată, conștienți că nu va fi ușor, că vor avea de luptat cu mentalități, cu nepăsare din partea unora, cu interese personale sau de grup, în cazul altora, precum și cu o administrație locală destul de obtuză. Și lupta continuă.
Ei bine, "Arca lui Norocel" are nevoie de voluntari. Această asociație care a adus un dram de normalitate într-o comunitate care reacționează greu, foarte greu, care preferă să stea pe margine și să comenteze, are acum nevoie de mai mult sprijin din partea celor care iubesc animalele, are nevoie de o implicare directă a cât mai multor persoane pentru a salva cât mai multe animăluțe din Câmpina și împrejurimi, pentru a le asigura protecția necesară. 
Dacă iubiți cu adevărat animalele, dacă doriți și aveți timpul necesar pentru a vă implica în campaniile de sterilizare, în salvarea unor suflete nevinovate, alăturați-vă Asociației "Arca lui Norocel"! Este nevoie de o mărire a echipei pentru a se putea face față tuturor activităților. Puteți contacta "Arca lui Norocel" pe pagina de Facebook a asociației, sau o puteți contacta direct pe Iulia Burloiu la numărul de telefon 0722.611.633. Sunați și pentru a ajuta, nu doar pentru a-i chema pe membrii asociației să strângă animalele aruncate de alții la gunoi sau pe străzi!

Persoanele care nu se pot implica efectiv în activitatea Asociației "Arca lui Norocel", dar doresc să sprijine financiar, o pot face în următoarele conturi:
CONT LEI: RO34INGB0000999907648070
CONT EURO: RO92INGB0000999907648093
 

C.I.F. 38666414
BIC: INGB
SWIFT: INGBROBU
PayPal: arcaluinorocel@yahoo.com

4758 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1982 vizualizari
23 ian. 2019 09:12

O casă, două anexe și două garaje au fost mistuite de un incendiu, la Talea

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o casă din comuna Talea. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea focului. A fost o intervenție dificilă pentru că, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de peste 200 mp.

2117 vizualizari
22 ian. 2019 11:40

Triajul copiilor, curățenia și aerisirea claselor și dezinfecția băncilor - recomandările DSP Prahova către școli, pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă

Încă trei decese cauzate de virusul gripal de tip A, subtip H1, au fost înregistrate ieri în România. Este vorba despre trei femei, de 43 de ani, de 51 de ani și de 72 de ani, din Prahova, Gorj și București. În județul Prahova, acesta este al patrulea deces cauzat de gripă. La nivel național, 23 de persoane și-au pierdut până acum viața din cauza gripei, după cum a transmis Institutul Național de Sănătate Publică. Ministrul Sănătății a anunțat că România este în pragul unei epidemii de gripă, săptămâna trecută înregistrându-se 1.155 cazuri de gripă clinică, la nivel național, dintr-un total de peste 90.000 de cazuri de viroze respiratorii. Având în vedere această situație, Direcția de Sănătate Publică Prahova a transmis Inspectoratului Școlar Județean, iar acesta, la rândul său, a transmis tuturor unităților de învățământ, o adresă privind instituirea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor în școli.

Alte stiri recente

2254 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

1 comentarii

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1938 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)