CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Apartamentele unor câmpineni au fost distruse de firma care execută lucrările de reabilitare termică din bani publici

- Actualitate -

Apartamentele unor câmpineni au fost distruse de firma care execută lucrările de reabilitare termică din bani publici

O familie din municipiul Câmpina, care locuiește în blocul nr.1 de pe Bulevardul Carol I, ne-a semnalat o situație extrem de neplăcută. În apartamentul acestei familii plouă, iar asta se întâmplă după executarea lucrărilor de reabilitare termică a blocului, practic, după schimbarea acoperișului (plafonului). Ulterior am aflat că nu este singurul caz, sunt și alte familii ale căror apartamente, de la ultimul etaj, au probleme mari din același motiv de... lucrare prost executată.

Blocurile nr. 1 și 1A de pe Bulevardul Carol I sunt primele din cele șapte blocuri la care se execută lucrările de reabilitare termică finanțate parțial de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării și parțial de la bugetul local. Lucrările sunt realizate de firma Just Civil Engineering SRL Ploiești, cea care a câștigat licitația organizată de Primăria Câmpina. Valoarea totală a contractului pentru cele șapte blocuri (1, 1A, 1C, 1D, 1E, 1F și 1G) este de 3.569.133 lei fără TVA. Lucrările au început în luna mai a acestui an la primele două blocuri și s-a început, bineînțeles, cu acoperișul. Din păcate, la ploile din ultimele două săptămâni s-a constatat că la acoperiș există o problemă, apa infiltrându-se în apartamentele aflate la ultimul etaj. Lucru care nu se întâmpla înainte de executarea acestor lucrări. Firesc, locatarii sunt extrem de supărați, de revoltați pentru această situație. Sunt camere în care rigipsul s-a umflat din cauza umezelii, parchetul, de asemenea, instalațiile de aer condiționat au fost demontate și nu au mai fost puse la loc etc. Iar pe lângă acest necaz, oamenii sunt nemulțumiți și de faptul că nu-i bagă nimeni în seamă de la nivelul administrației locale și mai sunt luați și peste picior de angajații firmei constructoare. 
După cum ne-au declarat reprezentanții Primăriei, prin contract, constructorul își asumă reparațiile în cazul în care apar astfel de situații, prin urmare, firma executantă va trebui să repare stricăciunile din apartamentele oamenilor și, bineînțeles, să rezolve problema de la acoperiș. Când și cum va face asta, rămâne de văzut și chiar vom urmări ce se va întâmpla mai departe.
Și încă un lucru. La solicitarea constructorului, termenul de realizare a lucrărilor de reabilitare termică la blocurile 1 și 1A a fost prelungit cu 45 de zile, informație confirmată de Primăria Câmpina.


17 Jul 2020 20:52 6357 vizualizari



Comentarii






2514 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2619 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1475 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5532 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV