Poliția Locală Câmpina caută conducătorul unui vehicul care a intrat în intersecția de la Răcitor peste betonul proaspăt turnat

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 24 noiembrie 2021, s-a turnat mai mult de jumătate din placa de beton de la intersecția străzilor B.P. Hasdeu și Calea Doftanei din municipiul Câmpina, cunoscută ca fiind intersecția de la Răcitor. Apoi, muncitorii au blocat și marcat corespunzător intrarea în intersecție și au plecat. Joi dimineață, surpriză...

Urme adânci de cauciucuri arătau că un autovehicul a pătruns în intersecție și a distrus placa de beton. Poliția Locală Câmpina a sesizat situația și caută acum conducătorul mașinii. În întreaga intersecție există o singură cameră video de supraveghere, care a surprins imaginile cu mașina respectivă. Din păcate, această cameră video, amplasată în urmă cu mai mulți ani, are o rezoluție mică și nu permite identificarea numărului de înmatriculare al unui vehicul pe timpul nopții, plăcuța fiind reflectorizantă. Dar polițiștii au putut vedea pe înregistrarea video cum conducătorul auto trece efectiv prin blocajul făcut de muncitori și se oprește... în beton. Poliția Locală va continua cercetările pentru identificarea și sancționarea conform legii a conducătorului vehiculului respectiv. Eventual, dacă cineva recunoaște din imagini mașina în cauză sau are informații despre incident, poate contacta Poliția Locală Câmpina.

Citiți și: ”Surprizele” din intersecția de la ”Răcitor” din Câmpina. Circulația va mai fi închisă o vreme pentru turnarea unei platforme din beton

8451 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 25.11.2021 13:05 CăutaținumereledeBucureșt. Vămai dau un pont. Stațiînzona Muscel în weekend și o să aveți zdravăn de lucru.
  • Rares 25.11.2021 17:08 Câmpina în deriva. În periplul sau pe Calea Doftanei nu s a mai intersectat cu camere video. Ghicitoare pt Politia Comunitara, pt gardienii publici care dorm... Putin pusa mintea la contribuție. Dar cum numai avem detectivi sa păzească panseluțe și balcoane înflorite. Eu l as fi pus pe Piciu șef la politie, bate asta la ei ca la fasole. Și comasa 2 politici și făceam o trupa de temut. Unu nu se mai arunca după Turnul din Pisa
  • Ciolanul 26.11.2021 13:16 Sper ca omul care a intrat cu masina prin betonul ala sa dea in judecata compania care lucreaza acolo pentru ca nu a pus semne rutiere si restrictii sa opreasca soferii sa treaca prin zona aia. Bine ca saracu om nu a facut un accindent sau nu s-a ranit din urma neglijentei si ineptia altora.

Actualitate

2962 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.