CONTACT

Amintiri din copilărie...

- Social -

"Toți adulții au fost cândva copii, dar puțini dintre ei își mai amintesc" - este un citat din "Micul prinț" al lui Antoine de Saint-Exupery, probabil una dintre cele mai frumoase cărți scrise vreodată pentru copiii de toate vârstele. De Ziua Internațională a Copilului, pornind de la acest roman de suflet, i-am provocat pe câțiva câmpineni cunoscuți, persoane publice astăzi, să ne povestească o întâmplare din copilărie, ceva de care își amintesc cu plăcere, cu bucurie sau nostalgie, ceva care le-a rămas în suflet.

Îi vom urmări povestind amintiri din copilărie pe Monica Clinciu - avocat și consilier local, Alexandru Ștefan (Sașa) - scriitor, dar și cântăreț, Jenica Tabacu - directorul Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu", Adrian Pițigoi - viceprimarul municipiului, Dorina Popa - fostă balerină, profesor de balet acum și Gabriel Dima - fost ofițer, în prezent pensionar, consilier local și artist plastic.


01 Jun 2018 18:54 6028 vizualizari


Comentarii






  • 05.06.2018 09:02 Vasile Badiu Am vizionat cu mare placere clipul ''Amintiri din copilărie...'', realizat cu mult profesionalism. Va felicit si va urez mult succes echipei Campina TV.
  • 02.06.2018 08:05 CT Felicitari pentru initativa acestui articol, care demonstreaza creativitate, originalitate, calitati tot mai rare - din pacate - in presa locala romaneasca!
1946 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1745 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4554 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1725 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV