CONTACT

"Să dăm amenzi e simplu, dar nu așa se rezolvă problema lipsei locurilor de parcare din Câmpina!"

- Actualitate -

Afirmația îi aparține directorului Poliției Locale Câmpina, Marius Vișan, și a fost făcută în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Câmpina, atunci când a fost întrebat despre sancțiunile aplicate pentru parcările neregulamentare din municipiu, în special în zona centrală. Unii consilieri locali au ridicat această problemă, a mașinilor parcate haotic, iar răspunsul directorului Poliției Locale a sunat ca o palmă dată administrației locale care nu reușește să creeze noi locuri de parcare.

"Avem 11 sancţiuni date în 2017 pentru staţionare neregulamentară, dar la opriri neregulamentare sunt foarte multe, peste 500. Soluţia să fie blocarea şi ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar? Nu cred. Singura soluţie cred că ar fi să creăm locuri de parcare. Nouă ne este foarte ușor să dăm amenzi, dar problema nu se rezolvă așa. În urma studiului de trafic, care se realizează în această perioadă la nivelul municipiului, sper să fie identificate şi soluţii pentru fluenţa traficului şi pentru creşterea numărului de locuri de parcare. Noi încercăm să ne facem meseria, dar cred că nu ar trebui umblat doar la sancţiuni, ci trebuie reglementat cumva traficul rutier şi trebuie rezolvată în limita posibilităților problema locurilor de parcare”, a spus Marius Vişan, directorul Poliţiei Locale Câmpina (video).
Conform raportului Poliţiei Locale, prezentat în plenul Consiliului Local, în cursul anului 2017 au fost aplicate 959 sancţiuni contravenţionale la reglementări privind circulaţia pe drumurile publice, din care 517 au fost pentru opriri neregulametare, 11 pentru staţionare neregulamentară, 273 pentru acces interzis, 56 pentru nerespectarea drepturilor persoanelor cu handicap etc.


27 Mar 2018 10:10 4437 vizualizari


Comentarii






  • 28.03.2018 16:32 Vladimir Dobre Aurel, ce USR domnule? Dvs. chiar aveti incredere intr-un partid cu finantare mai dubioasa decat PSD si PNL la un loc? Pana la parcari(care da, sunt necesare), trebuie umblat putin la educatia civica a campinenilor. Dar deh, cu directori numiti politic..mai avem de asteptat pana la o "civilizare" a maselor..
  • 28.03.2018 15:19 Sergiu Buna ziua, Stau pe strada grivitei si parchez pe trotuar pentru ca nu am unde. Curtea mea este foarte mica, si nu am unde. Am vorbit cu politia locala ba chiar am dat si o declaratie cum ca nu am unde sa parchez, iar dansii au fost intelegatori. Sunt tare curios cum se va solutiona pana la urma acest aspect. Lasam masinile la penny ?
  • 28.03.2018 10:34 bebe erste atat de arogant si plin de el. a uitat de unde a plecat. Stie toata lumea cum a ajuns el la politia comunitara..
  • 27.03.2018 23:45 Denis Cu o astfel de atitudine publica, sa fie adevarat ca dl Visan este una dintre variantele PSD pentru candidatura la funcția de primar?!
  • 27.03.2018 19:24 itu Stati linistiti ca nu o sa il certe... se inteleg foarte bine. Stau impreuna la clubul de fumat si pun tara la cale. .. complotează... fac scenarii. Dar acum nu a avut ce face... a fost ordin de la primar.. Unde-i ordin, cu placere. Maine, poimaine se duce pe la usile vicelui sa ii ceară scuze... ma iertați..stiti..eu nu am vrut... Dar a trebuit... E adevarat ca i s-a propus sa candideze in mandatul viitor? Un lucru e clar - asta nu poate sa stea drept? Sau de la cat de important i se trage
  • 27.03.2018 15:14 Dobre Aurel Sa dam filmul inapoi din timpul asa zisei MINCIUNI ELECTORALE;vom face parcari sub si supraterane ,daca ii ducem la detectorul de minciuni se dezmenbreaza aparatul de cate mint acesti MINCINOSI.Initiativa USR este foarte buna,adica anularea postului de viceprimar,bani aruncati in vant sau protectie sociala.Se arunca bani si iar bani pe toate ...,se scarpina orasul in toate colturile si nu se duce la indeplinire decat cate un parc de joaca ,NU EXISTA UN CONCEPT SI O VIZIUNE DE ORAS .Sa ne uitam la 30km de noi adica la Sinaia ,de ce acolo au mai multa minte iar la noi mai multe MINCIUNI.DE CE??????????????????
  • 27.03.2018 11:03 Petre Daicu „Bravo” domnule Vișan. Am urmărit înregistrarea video. Viceprimarul pițigoi mai avea un pic și făcea atac de cord. Nu este cum scrieți dumneavoastră, că a dat o palmă administrației locale, ci este un croșeu în bărbie, cu toată forța. Iar dacă ne uităm în bugetul pe 2018 nu este alocat nici un leu pentru locuri de parcare. Doar un lucru se va întâmpla: domnul viceprimar Pițigoi îl va certa pe domnul Vișan că și-a permis o astfel de afirmație.
5 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2268 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2051 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2256 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV