25 de elevi vor beneficia de Premiile municipiului Câmpina în anul școlar 2021-2022. Lista acestora va fi votată la finalul lunii noiembrie

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a anunțat numele celor 25 de elevi de la unitățile de învățământ din localitate, care vot fi recompensați cu "Premiile municipiului Câmpina", în baza criteriilor stabilite de Consiliul Local. 

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Dragoș Ciobanu, Roxana Bianca Buzilă, Natalia Alexia Hiticaș, Iulia Alessia Nicole Manasia, Briana Alexia Bănescu, Anisia Mantu, Melisa Georgia Staicu, Sorana Ioana Manea, Ana Maria Gheorghiu Goga, Bianca Andreea Botoacă, Rucsandra Maria Brebeanu, Mădălin Ștefan Manta, Valentina Ștefania Postovaru, Taisia Mara Matei;
Liceul Tenologic Energetic: Bianca Paula Baicu, Emilia Elena Barbu, Ioana Sorina Andrei;
Colegiul Tehnic Forestier: Maria Alexia Danciu, Maria Iulia Necula, Ioana Georgiana Cristea, Elena Mardare, Elena Denisa Șoldan, Alexandru Andrei Olaru, Dennis Ionuț Constantinescu;
Liceul Tehnologic ”Constaantin Istrati”: Cătălina Florentina Dabija.
Este al 12-lea an școlar consecutiv când se acordă aceste premii care timp de nouă ani s-au numit “burse de excelență”, pentru ca apoi, din 2019, să li se schimbe denumirea în cea actuală.
Valoarea unui astfel de premiu este de 250 lei/lunar, se acordă doar elevilor din anii terminali de liceu, iar proiectul din acest an a fost inițiat de liberalii Dan Nica și Florin Marcu. Mai trebuie spus că, inițial, se acordaseră 30 de burse, repartizarea pe unități de învățământ liceal făcându-se în funcție de media la bacalaureat din anul școlar precedent. Doar Liceul Energetic nu a reușit să completeze locurile atribuite, din cele opt fiind ocupate doar trei. Condițiile pentru a putea primi aceste premii au fost media 10 la purtare, rezultate deosebite la învățătură, desfășurarea unor activități extracurriculare/voluntariat.
Lista celor 25 de elevi care vor beneficia de Premiile municipiului Câmpina va fi aprobată în Consiliul Local la finalul lunii noiembrie. 

2870 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1056 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1844 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

714 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1742 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.