Parcarea mașinilor, în scopul comercializării lor, va fi complet interzisă pe domeniul public din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru că multe dintre locurile de parcare din Câmpina sunt ocupate perioade lungi de autovehicule scoase la vânzare, Consiliul Local Câmpina va aproba, în ședința de joi, 30 martie, un proiect de hotărâre prin care se va interzice parcarea acestor mașini în zonele publice.

Practic, va fi modificată o hotărâre mai veche, din februarie 2014, care prevede că parcarea autovehiculelor în scopul comercializării lor este interzisă pe Bulevardul Carol I, străzile Republicii, Mihai Eminescu și arterele care se intersectează cu acestea pe o lungime de 100 m. De acum înainte, interdicția va fi valabilă pentru toate zonele publice din localitate. Măsura are la bază o adresă a Poliției Locale Câmpina, potrivit căreia în tot mai multe zone publice din municipiu sunt parcate mașini scoase la vânzare (sau închiriere, mai nou), care au parbrize anunțurile de rigoare și care ocupă locurile de parcare perioade lungi de timp. După aprobarea noilor reglementări de către Consiliul Local, Poliția Locală va putea aplica și sancțiunile prevăzute în hotărârea CL: amenzi cuprinse între 100 și 400 lei pentru persoanele fizice și între 200 și 500 lei pentru persoanele juridice.

5308 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • deni 28.03.2017 10:30 De ce nu se sezizeaza Politia Locala si in privinta masinilor abandonate pe domeniul public? Harburile care zac de ani de zile.
  • As 31.03.2017 08:28 Da,d-le/d-na Deni...mare dreptate aveti.Concret,Dacia papuc PH06JAC este abandonata de ani buni in fata blocului unde era ASTRA(vis a vis de BRD)fara ca nimeni sa ia vreo masura.La repetatele sesizari facute catre Politia locala,raspunsul era invariabil:nu se poate face nimic atata timp cat respectivul proprietar isi plateste impozitul pentru autovehicolul in cauza.Dar sa avem in vedere faptul ca proprietarul dispune de loc de parcare in Banesti unde si-a construit o casa.Nu este corect sa ocupe un loc de parcare chiar in centrul orasului iar in zilele de sarbatoare(inclusiv Anul Nou)acest jaf de autoturism sa troneze ''falnic''.Inca astept sa se intreprinda ceva in acest caz,consider eu, destul de important.

Actualitate

1303 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1244 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

23 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

96 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.