CONTACT

Medicii nu se pot muta în locuințele de serviciu din blocul de necesitate deoarece Primăria Câmpina nu a făcut încă intabularea

- Actualitate -

Medicii nu se pot muta în locuințele de serviciu din blocul de necesitate deoarece Primăria Câmpina nu a făcut încă intabularea

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la sfârșitul anului trecut, schimbarea destinației pentru 12 din cele 72 de spații locative din blocul de necesitate. Este vorba despre 10 apartamente cu două camere și două garsoniere care au devenit locuințe de serviciu pentru medici. S-a luat această decizie la solicitarea conducerilor celor două spitale din municipiu - Spitalul Municipal și Spitalul de Psihiatrie Voila.

Problema stringentă este la Spitalul Municipal, instituție care se confruntă cu un mare deficit de medici și a cărei conducere a solicitat Consiliului Local acordarea a nouă locuințe (opt apartamente cu două camere și o garsonieră). Se speră că, astfel, punându-le la dispoziție locuințe de serviciu, medicii să fie atrași să lucreze la Spitalul Municipal. Pentru Spitalul Voila s-au repartizat trei locuințe (două apartamente și o garsonieră). Din păcate, medicii nu se pot muta, încă, pentru că Primăria nu a făcut intabularea locuințelor.
”Sunt medici care au venit la noi convinși de acest avantaj de a obține o locuință de serviciu. Faptul că încă mai sunt câteva locuințe în rezervă ne face mai optimiști că vom reuși să mai atragem medici. Noi avem în momentul de față șase cereri depuse în așteptarea acestor apartamente. Apartamentele au fost atribuite spitalului, prin hotărâre a Consiliului Local, dar încă nu le putem utiliza, mai este nevoie de un timp, înțeleg că două luni, poate trei, timp necesar pentru intabularea acestor locuințe. Cei înscriși așteaptă să primească deja cheile, iar cu cele rămase vrem să continuăm campania de atragere a medicilor”, ne-a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.
În ultimele luni ale anului trecut, Spitalul Municipal Câmpina a avut mari dificultăți în asigurarea liniilor de gardă mai ales la Pediatrie, dar și la Terapie Intensivă, ceea ce a dus la o serie de inconveniente pentru cadrele medicale de aici și la multe nemulțumiri în rândul pacienților. Din fericire, la Terapie Intensivă s-au mai rezolvat problemele generate de deficitul de medici, dar sunt în continuare probleme la Neonatologie și la Ginecologie.


24 Feb 2020 18:13 3281 vizualizari


Comentarii






2105 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2986 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3931 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3469 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV