Lorena Iordache, noul consilier al Partidului Verde Câmpina: “Cu siguranță, nu mă voi duce nepregătită în Consiliul Local!”

Politică (Categoria articolului)

Odată cu finalizarea tuturor procedurilor legale privind validarea mandatului noului consilier local din partea Partidului Verde, după demisia lui Cezar Grama, la proxima ședință a Consiliului Local Câmpina, Lorena Iordache va depune jurământul de credință și își va prelua mandatul.

Lorena Iordache s-a născut în anul 1970 la Câmpina și este secretar-șef al Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”, după ce a mai lucrat la Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu” și la Liceul Tehnologic Energetic. În scurta discuție pe care am avut-o, Lorena Iordache, ne-a mărturisit că a urmărit activitatea de până acum a Consiliului Local Câmpina, în limita timpului disponibil, și consideră că lucrurl cel mai important este acela că s-au accesat foarte multe fonduri europene, că s-au depus și continuă să se depună proiecte pentru accesarea de fonduri europene. În opinia Lorenei Iordache, dincolo de politică trebuie să primeze interesul Câmpinei și al câmpinenilor, iar aceste proiecte înseamnă investiții, adică dezvoltare. "Cu siguranță, nu mă voi duce nepregătită în Consiliul Local. Sunt convinsă că oamenii au așteptări mari de la administrația locală, de la Consiliul Local, iar eu vor face tot ce pot pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor cetățenilor", a dat asigurări Lorena Iordache.

2306 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 09.11.2022 15:04 ”În opinia Lorenei Iordache, dincolo de politică trebuie să primeze interesul Câmpinei și al câmpinenilor”;. Ii vom aduce aminte doamnei cand va vota in CL pentru pasaj desi a declarat ca ”primeaza interesul Campinei si al campinenilor”.
  • Ionut Popescu 09.11.2022 19:52 Ma înșel eu sau filmarea a fost făcută în secretariat la Liceul Grigorescu? Dacă da, e normal sa amestexam politica cu școala?
  • Ionut 10.11.2022 06:36 Nici nu a intrat in CL si a inceput cu lozincile. Va vota tot ce ii va impune primarul. Care ”interesul Campinei si campinenilor”? Veti vedea.
  • Gogu 10.11.2022 21:01 Doamna reprezintă un colegiu national de prestigiu unde mai nou mai multi domni si doamne profesori dau lucrari si teze pe numere, asezand copiii chipurile intr o ordine aleatorie - cu ghilimele aleatorie. Adica nr 1 cei cu care fac pregatire si alti favoriti, adica deontologie si nr 2, plebea. Diferente intre subiecte, dificultate, vizibila cu ochiul liber in favoarea favoritilor. Se aude d na directoare. Sau asta este cerinta cnf noi aliante cu primaria?. Daca se publica, revin cu amanunte. Precizare: fac pregatire cu copiii pe care ii au elevi si la clasa. Sa auzim numai de bine!

Politică

1569 vizualizari
27 dec. 2022 07:44

PMP Câmpina își menține poziția privind pasajul subteran propus prin PUZ de primarul Alin Moldoveanu

Am primit la redacție un comunicat de presă din partea Partidului Mișcarea Populară, pe care îl redăm în continuare integral. Subiectul îl constituie proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), care include și pasajul subteran, proiect care se va afla pe ordinea de zi a ședinței din 28 decembrie 2022 a Consiliului Local Câmpina.

2457 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

Alte stiri recente

293 vizualizari
27 ian. 2023 09:11

Câmpina, prima zăpadă din 2023. Autoritățile susțin că au intervenit prompt. Probleme în localitățile limitrofe

După numeroase atenționări ale meteorologilor, de joi, 26 ianuarie, și în zona Câmpina a început să ningă. A continuat toată noaptea, astfel că de la prima oră a dimineții a fost necesară intervenția autorităților.

184 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

UPDATE - Vineri, 27 ianuarie, la ora 9.07, Poliția a anunțat că minorul a fost depistat pe raza comunei Brebu și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.