Primăria Câmpina aşteaptă "operatori experimentaţi" care să ştie să realizeze studiul de oportunitate pentru parcul industrial

Actualitate (Categoria articolului)

Ideea înființării unui parc industrial la Câmpina a fost o "petardă" lansată de primarul Horia Tiseanu în campania electorală. În realitate, nu s-a făcut niciun pas concret. Se păstrează doar aparențele, administraţia locală încercând să ne arate, din când în când, că subiectul nu a fost abandonat și că se fac eforturi în continuare. Așa a fost și cu introducerea în bugetul local din acest an a realizării unui studiu de oportunitate pentru parcul industrial. Se termină și luna august, iar procedura de achiziție publică nici măcar nu a fost demarată.

Recent înființata Asociaţie "Câmpina Civică" a transmis Primăriei o adresă prin care solicită răspuns la mai multe întrebări, printre care și cea legată de studiul de oportunitate pentru parcul industrial. Asociaţia a publicat răspunsul pe pagina sa de Facebook și astfel aflăm cu toții că "Până în momentul de faţă nu a fost făcută achiziţia acestui serviciu deoarece, în acest caz, este necesară o documentaţie complexă ce trebuie întocmită de operatori experimentaţi şi totodată acreditaţi în acest domeniu. Pentru a găsi cea mai bună soluţie, am luat legătura cu Consiliul Judeţean Prahova, care, de altfel, are experienţă pentru acest tip de parc şi am primit confirmarea dumnealor că vom fi sprijiniţi şi ni se va împărtăşi din experienţa proprie".
Practic, din răspunsul Primăriei Câmpina, semnat de primarul Horia Tiseanu, reiese clar că reprezentanţii administraţiei locale nu au ştiut până acum să realizeze documentaţia necesară pentru a demara achiziţia, fiind - din informaţiile noastre - singurul caz din ţară în care se doreşte realizarea unui parc industrial de către o administraţie locală în parteneriat cu o persoană fizică privată, pe terenul acesteia. La începutul lui 2018, la aproape trei ani de când CL și-a dat acordul de principiu pentru parcul industrial, s-au alocat 90.000 lei pentru realizarea unui studiu din care să reiasă dacă o astfel de investiția ar fi oportună sau nu...

5017 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru Andrei 21.08.2018 09:58 A fost o promisiune electorala laudabila ce s-a transformat intr-o mare MINCIUNA,palaria e prea mare ei nu sunt in stare decat de vorbarie.Parcuri industriale sunt cu sutele nu mai suntem in anii 90 exista destula experienta dar nu se DORESTE.De ce sa iti bati cuie in talpa singur cand iei salariul si indemnizatia fara sa faci mai nimic?ba esti prost ?cum se zice la TV.

Actualitate

621 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

837 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

571 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.