30 de elevi vor beneficia de “Premiile municipiului Câmpina” în anul școlar 2021-2022

Social (Categoria articolului)

De la 1 octombrie 2021, cei mai buni elevi din clasa a XII-a de la liceele câmpinene primesc “Premiile municipiului Câmpina”. Este al 12-lea an școlar consecutiv când se acordă aceste premii care timp de nouă ani s-au numit “burse de excelență”, pentru ca apoi, din 2019, să li se schimbe denumirea în cea actuală.

Consiliul Local a aprobat în ședința din această seară continuitatea în acordarea acestor premii, pentru stimularea performanțelor elevilor din anul terminal, valoarea unui astfel de premiu fiind de 250 lei lunar. Proiectul a fost inițiat de consilierii Dan Nica și Florin Marcu, s-a aprobat finanțarea de la bugetul local până la finalul acestui an, urmând ca în 2022 să fie aprobată finanțarea pentru lunile rămase până la finalul anului școlar.
Premianții/bursierii trebuie să îndeplinească următoarele condiții: media 10 la purtare, rezultate deosebite la învățătură, desfășurarea unor activități extracurriculare/voluntariat. Fiecare unitate de învățământ liceal din Câmpina beneficiază de un număr de burse proporțional cu numărul elevilor care au promovat examenul de bacalaureat în anul școlar anterior: Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” – 14 premii, Liceul Tehnologic Energetic – 8 premii, Colegiul Tehnic Forestier – 7 premii, Liceul Tehnologic “Constantin Istrati” – un premiu.
Din comisia de acordare a “Premiior municipiului Câmpina” fac parte cei doi consilieri locali care au inițiat proiectul, un reprezentant al aparatului de specialitate al primarului, directorul și secretarul unității de învățământ.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2421 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

0 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

3713 vizualizari
14 oct. 2021 19:28

Sărbătoarea ”#ErasmusDays 2021”, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

#ErasmusDays 2021 reflectă marca Erasmus+, fiind o adevărată sărbătoare dedicată proiectelor purtând acest logo celebru în întrega Europă. Pe parcursul a trei zile - 14, 15, 16 octombrie 2021 - se prezintă rezultatele și impactul acestor proiecte, pentru a le face vizibile tuturor, fiind vorba de mii de organizații din Europa și chiar și de dincolo de granițele bătrânului continent.

Alte stiri recente

1011 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1527 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.