În iulie 2015 se finaliza introducerea canalizării pe Strada Alexandru Vlahuță din Câmpina, în cadrul primei faze a proiectului cu fonduri europene derulat de HidroPrahova. Canalizarea s-a introdus, dar nu a fost racordată la colectorul principal din Strada B.P. Hasdeu, astfel că, din vara anului 2015, practic, strada a fost părăsită de autorități și arată deplorabil.
Am scris în nenumărate rânduri despre acest subiect, dar autoritățile nu au fost sensibilizate pentru cele câteva familii care locuiesc pe această străduță de 119 metri, situată între Strada B.P. Hasdeu și zona Notariatelor, adică în zona A de impozitare. Acum, în anul 2021, după aproape șase ani de la introducerea canalizării, noul primar are vești bune pentru locuitorii de pe această stradă și pentru normalitatea unui oraș pe care cu toții ni-l dorim civilizat, modern. ”Suntem în discuții cu HidroPrahova pentru Strada Alexandru Vlahuță, care este de mai mult timp lăsată în stadiul acela neplăcut, pe care îl știe toată lumea. Porțiunea pe care s-a introdus canalizarea o va asfalta HidroPrahova, iar restul străzii va fi reabilitat de noi, prin fondurile pe care le vom aloca de la bugetul local pentru reparații străzi. Nu știu, nu înțeleg de ce nu s-a făcut acest lucru până acum, de atâția ani?!”, a precizat primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, într-o emisiune recentă la CâmpinaTV.ro.
Primăria municipiului Câmpina a încheiat de curând un contract cu o firmă specializată în alpinism utilitar, scopul fiind acela de a tăia copaci care reprezintă un pericol major pentru populație, dar și pentru bunurile materiale.
Dacă mergeți pe străzile din Câmpina și vedeți luminile aprinse la stâlpii de iluminat public, nu trebuie să vă faceți griji... Nu s-a dereglat programul, ci se efectuează reparații la rețeaua de iluminat public.
Ceea ce puțini credeau s-au întâmplat astăzi, vineri, 18 iulie - Băile Minerale Telega s-au redeschis publicului.
Pe DN1, pe raza comunei Cornu, în apropiere de Câmpina, a avut loc un accident rutier grav.