În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Actualitate (Categoria articolului)

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

Este una dintre propunerile pe care le-a adus în atenția primarului Alin Moldoveanu consilierul local Cosmin Raț, în cadrul întâlnirilor avute pe tema bugetului local. De altfel, consilierul Partidului Oamenilor Liberi vorbește de mai mult timp despre acest proiect prin care se dorește reînvierea uneia dinte cele mai frumoase tradiții din sportul câmpinean - motocrosul. A fost identificat un teren pe Șoseaua Paltinu, deasupra terenului unde se intenționa anii trecuți realizarea unui parc industrial, în zona ”21 Decembrie”. Terenul prezintă o serie de avantaje: un cadru natural propice pentru motocros, acces facil și direct la viitoarea șosea de centură pe valea râului Doftana, nu are în jur locuințe sau sedii de firmă și, în plus, nu necesită aproape nicio investiție. 
Cel puțin pentru început, administrația locală își propune să amenajeze acest teren pentru antrenamente și pentru curse cu ATV-uri, reacțiile fiind, în general, pozitive în rândul deținătorilor de ATV-uri și ai iubitorilor sporturilor cu motor.
Mai mult, în cadrul dezbaterii publice pe tema bugetului local, președintele PSD Câmpina, Ioan Mușat, a declarat că susține ideea reînvierii tradiției motocrosului, astfel că sunt toate premisele pentru a vedea, din nou, motocros la Câmpina.

2347 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

399 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1314 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

488 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1393 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.