În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Actualitate (Categoria articolului)

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

Este una dintre propunerile pe care le-a adus în atenția primarului Alin Moldoveanu consilierul local Cosmin Raț, în cadrul întâlnirilor avute pe tema bugetului local. De altfel, consilierul Partidului Oamenilor Liberi vorbește de mai mult timp despre acest proiect prin care se dorește reînvierea uneia dinte cele mai frumoase tradiții din sportul câmpinean - motocrosul. A fost identificat un teren pe Șoseaua Paltinu, deasupra terenului unde se intenționa anii trecuți realizarea unui parc industrial, în zona ”21 Decembrie”. Terenul prezintă o serie de avantaje: un cadru natural propice pentru motocros, acces facil și direct la viitoarea șosea de centură pe valea râului Doftana, nu are în jur locuințe sau sedii de firmă și, în plus, nu necesită aproape nicio investiție. 
Cel puțin pentru început, administrația locală își propune să amenajeze acest teren pentru antrenamente și pentru curse cu ATV-uri, reacțiile fiind, în general, pozitive în rândul deținătorilor de ATV-uri și ai iubitorilor sporturilor cu motor.
Mai mult, în cadrul dezbaterii publice pe tema bugetului local, președintele PSD Câmpina, Ioan Mușat, a declarat că susține ideea reînvierii tradiției motocrosului, astfel că sunt toate premisele pentru a vedea, din nou, motocros la Câmpina.

2002 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1876 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1619 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.