Primarului Horia Tiseanu i-a fost prelungit cu încă 60 de zile controlul judiciar

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a fost din nou la DNA Ploiești, vineri, 20 ianuarie. Procurorii l-au anunțat că i-a fost prelungită, cu încă 60 de zile, măsura controlului judiciar.

Vă reamintim că Horia Tiseanu este urmărit penal într-un dosar de corupție, fiind acuzat de către procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mită, iar ulterior i s-a adăugat și acuzația de delapidare. După audierea de la sediul DNA Ploiești, din septembrie 2016, Horia Tiseanu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Măsura fiind prelungită cu încă 60 de zile la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, când DNA a și extins cercetările la Primăria Câmpina, iar acum cu încă 60 de zile. 
Pe timpul cât se află sub control judiciar, primarul Horia Tiseanu trebuie să respecte următoarele obligații:
a) să se prezinte la sediul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești sau la sediile instanțelor de judecată, ori de câte ori este chemat,
b) să informeze de îndată organele judiciare cu privire la schimbarea locuinței,
c) să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Județean Prahova - Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat,
d) să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar,
e) să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme,
f) să nu părăsească țara.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

9913 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ho SI Min 25.01.2017 15:29 Si ma rog ,ce atata secretizare,vrem si noi sa stim ce a mai furat, chiar daca se cheama delapidare.Curaj,nu e rost de gratiere.hehehhee.

Actualitate

2304 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

345 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

134 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

538 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: