Încep reparațiile la vestiarele și tribunele terenului sintetic din Câmpina. Valoarea lucrărilor - aproape 200.000 lei

Actualitate (Categoria articolului)

S-a finalizat procedura de achiziții publice organizată de Primăria Câmpina pentru lucrările de reparații la vestiarele și tribunele de la terenul sintetic din incinta Căminului Petrol și pentru realizarea unei împrejmuiri. Selecția de oferte a fost câștigată de societatea Sofexpert Project SRL Șirna, cu prețul de 198.031 lei fără TVA, adică puțin peste 43.000 euro.

Dacă 200.000 lei (2 miliarde lei vechi) pentru repararea tribunelor și vestiarelor vi se pare o sumă mare, trebuie să știți că în urma realizării studiului de fezabilitate comandat anul trecut de administrația locală a rezultat o valoare și mai mare, respectiv 2,5 milioane lei (adică 25 miliarde lei vechi). Este adevărat, lucrarea era pe lista de investiții, dar cum până și reprezentanților Primăriei Câmpina li s-a părut că se exagerează cu o astfel de sumă, s-a decis trecerea acestei lucrări pe lista de reparații și alocarea unei sume mai mici. Se intenționează amenajarea clădirii în care se află vestiarele, repararea și extinderea actualelor tribune, inclusiv montarea unor scaune.

4028 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costin 05.09.2017 13:34 Era absolut necesara o astfel de investiție. Trebuiesc asigurate condiții civilizate celor care își desfășoară activitatea pe acest teren, precum și celor care închiriază terenul. Deasemenea și spectatorilor. O secțiune a tribunei (dacă nu este posibil toată ),ar trebui acoperita.
  • Marian 05.09.2017 13:37 Aceste vestiare, chiar și modernizate, sunt suficiente pentru activitatea sportivă? Sper să mă fac înțeles. Două echipe mari, complete, au loc în aceste vestiare? Dacă vine Steaua în cantonament, aceste vestiare sunt „conforme”?
  • Radu 05.09.2017 14:51 E bine ca băgăm banii in astfel de lucuri, dar intr-o echipa de fotbal, nu era mai bine?! Aveam și noi und emerge și ce vedea! Mai mare rușinea, mergem la Bănești, la Cornu sau la Brebu sa vedem un meci de fotbal?!

Actualitate

487 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

2165 vizualizari
27 mar. 2024 11:44

Cătălin Paraschiv, singurul candidat la postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

4 comentarii

Ziua de 27 martie 2024 a reprezentat termenul limită pentru depunerea candidaturilor la concursul pentru postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, instituție în subordinea căreia se află și Casa Tineretului.

Alte stiri recente

312 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

416 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.