Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CSO Mizil 3-2. Poienarii au trecut pe primul loc

Sport (Categoria articolului)

Ultimul meci pe teren propriu din anul 2021 pentru Triumf Poiana Câmpina a însemnat o victorie cu o mare semnificație, pentru că prin jocul rezultatelor, poienarii au trecut pe primul loc al clasamentului din Superliga B Prahova. Înainte de debutul efectiv al partidei, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului mare fotbalist poienar Ion Pavel ”Nando”, care a încetat din viață săptămâna trecută.

Chiar dacă au obținut o victorie la limită, pe teren, dominarea poienarilor a fost evidentă, imediat după deschiderea scorului fiind clar că oaspeții nu au forța de a încurca trupa pregătită de Valentin Bunea. Gazdele au deschis scorul prin Matincă, dar s-au văzut egalate destul de repede prin golul marcat de Costache. După pauză, pe măsua scurgerii timpului, dominarea gazdelor era tot mai evidentă, distanțându-se prin golurile marcate de Tandalache și Alexe. Al doilea gol al mizilenilor, marcat de același Costache, nu a dat emoții nimănui, astfel că Triumf Poiana Câmpina se instalează în fotoliul de lider al acestei serii.
Marcatori: Matincă (16), Tandalache (67), Alexe (74) / Costache (27, 84).
Triumf Poiana Câmpina: Pop - Țurlea, Ad. Burchi, A. Savu, G. Radu, I. Dumitru, Tandalache, I. Burchi (81 O. Stere), Alexe, Matincă (53 Bunea), Stan (87 Achelăriței). Antrenor: Valentin Bunea.
CSO Mizil: Rânceanu - Iacob, Fl. Savu (82 Lamba), Păunescu, C. Barbu, Suditu, Calița, Ghidia (61 Lazăr), Zăinescu (77 Fl. Barbu), Bălăceanu, Costache. Antrenor: Răzvan Ghidia.
Cartonaș galben: Fl. Savu (64).
Arbitri: Alin Gheorghe - Diana Florea, Mădălina Crăciun (toți din Ploiești).
Observator: Andrei Achimescu (Ploiești).
Etapa viitoare, ultima a turului, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare în fața formației Avântul Tomșani.
Rezultatele acestei etape:
Carpați Sinaia - Petrolul Ologeni 3-2
CS Blejoi - Olimpia Cireșanu 0-3 (nu a fost asigurată asistența medicală)
AS Gherghița - Sportul Câmpina 4-3
Progresul Bucov - AS Starchiojd 1-2
CS Scorțeni Bordeni - Unirea Teleajen 1-0
Știința Albești - Viitorul Puchenii Mari 3-1
Brădetul Ștefești - Avântul Tomșani 4-1
CS Câmpina a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina se situează astfel: Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 32 puncte; Sportul Câmpina - locul 11, cu 19 puncte; CS Câmpina - locul 12, cu 18 puncte.

 

4079 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

17 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1326 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.

Alte stiri recente

1033 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1582 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.