Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CSO Mizil 3-2. Poienarii au trecut pe primul loc

Sport (Categoria articolului)

Ultimul meci pe teren propriu din anul 2021 pentru Triumf Poiana Câmpina a însemnat o victorie cu o mare semnificație, pentru că prin jocul rezultatelor, poienarii au trecut pe primul loc al clasamentului din Superliga B Prahova. Înainte de debutul efectiv al partidei, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului mare fotbalist poienar Ion Pavel ”Nando”, care a încetat din viață săptămâna trecută.

Chiar dacă au obținut o victorie la limită, pe teren, dominarea poienarilor a fost evidentă, imediat după deschiderea scorului fiind clar că oaspeții nu au forța de a încurca trupa pregătită de Valentin Bunea. Gazdele au deschis scorul prin Matincă, dar s-au văzut egalate destul de repede prin golul marcat de Costache. După pauză, pe măsua scurgerii timpului, dominarea gazdelor era tot mai evidentă, distanțându-se prin golurile marcate de Tandalache și Alexe. Al doilea gol al mizilenilor, marcat de același Costache, nu a dat emoții nimănui, astfel că Triumf Poiana Câmpina se instalează în fotoliul de lider al acestei serii.
Marcatori: Matincă (16), Tandalache (67), Alexe (74) / Costache (27, 84).
Triumf Poiana Câmpina: Pop - Țurlea, Ad. Burchi, A. Savu, G. Radu, I. Dumitru, Tandalache, I. Burchi (81 O. Stere), Alexe, Matincă (53 Bunea), Stan (87 Achelăriței). Antrenor: Valentin Bunea.
CSO Mizil: Rânceanu - Iacob, Fl. Savu (82 Lamba), Păunescu, C. Barbu, Suditu, Calița, Ghidia (61 Lazăr), Zăinescu (77 Fl. Barbu), Bălăceanu, Costache. Antrenor: Răzvan Ghidia.
Cartonaș galben: Fl. Savu (64).
Arbitri: Alin Gheorghe - Diana Florea, Mădălina Crăciun (toți din Ploiești).
Observator: Andrei Achimescu (Ploiești).
Etapa viitoare, ultima a turului, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare în fața formației Avântul Tomșani.
Rezultatele acestei etape:
Carpați Sinaia - Petrolul Ologeni 3-2
CS Blejoi - Olimpia Cireșanu 0-3 (nu a fost asigurată asistența medicală)
AS Gherghița - Sportul Câmpina 4-3
Progresul Bucov - AS Starchiojd 1-2
CS Scorțeni Bordeni - Unirea Teleajen 1-0
Știința Albești - Viitorul Puchenii Mari 3-1
Brădetul Ștefești - Avântul Tomșani 4-1
CS Câmpina a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina se situează astfel: Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 32 puncte; Sportul Câmpina - locul 11, cu 19 puncte; CS Câmpina - locul 12, cu 18 puncte.

 

3289 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.

2124 vizualizari
23 ian. 2022 13:16

După argint la monobob, Georgeta Popescu a obținut o nouă medalie la Mondialele de la Innsbruck - bronz la bob două persoane

Câmpineanca Georgeta Popescu a urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de Bob, care s-a desfășurat la Innsbruck, în Austria. Alături de Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a ocupat locul al treilea în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1800 vizualizari
23 ian. 2022 12:48

Circuit în Madeira, cu Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina

Circuitele turistice îți oferă posibilitatea de a vedea mai multe orașe, o întreagă regiune, într-un timp relativ scurt, bucurându-te, totodată, de toate condițiile asigurate de o agenție de turism. Așa că plecând tocmai de la această premiză, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă propune un circuit în Medeira, supranumită ”Insula Florilor”, un adevărat paradis în mijlocul Atlanticului, aparținând din punct de vedere administrativ de Portugalia.