Drumul județean 100E, blocat între Poiana Câmpina și Provița de Jos din cauza carosabilului înghețat, acoperit cu ninsoare

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 2 - Nu se face deszăpezirea pe niciun drum județean din Prahova și asta pentru că, la 15 martie 2018, au expirat contractele încheiate de Consiliul Județean cu firmele de deszăpezire. Urmează ca, la nivelul CJ, să se încheie noi contracte, probabil astăzi, în regim de urgență, pentru a se putea efectua apoi operațiunea de deszăpezire pe drumurile administrate de Consiliul Județean.
UPDATE 1 - La ora 10.00, circulația pe DJ 100E a fost reluată.

Probleme pe drumul care face legătura între comunele Poiana Câmpina și cele două Provițe. Este un drum dificil, cu mai multe porțiuni în pantă, iar mașinile nu pot urca din cauza carosabilului înghețat, peste care s-a așternut un strat de ninsoare. Firma care ar trebui să deszăpezească acest drum, angajată de Consiliul Județean, încă nu și-a făcut apariția.

S-a format o coloană de mașini aproape în zona intersecției DJ 100E cu drumul județean care merge spre Breaza și nu se poate înainta deoarece autoturismele patinează. Primăria Poiana Câmpina a trimis un tractor încărcat cu sare și nisip, iar viceprimarul comunei, Sergiu Constanda, împreună cu câțiva muncitori, împrăștie materialul antiderapant pe carosabil. Precizăm faptul că Primăria are în sarcină, la capitolul deszăpezire, drumurile locale, în timp ce de drumurile județene ar trebui să se ocupe firma care a fost desemnată de Consiliul Județean Prahova (SC Coni SRL, din informațiile noastre).

5911 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius 19.03.2018 19:34 Nici cand erau contractele valabile nu isi faceau treaba cum trebuie!

Actualitate

320 vizualizari
05 iun. 2023 10:06

Accident grav pe o șosea din Prahova. Un băiat de 18 ani a murit, iar șoferul de 24 ani a ajuns în arest

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 101 F, în comuna Ciupelnița s-ar fi produs un accident rutier cu victimă. 

1158 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

Alte stiri recente

178 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1670 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.