CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Petiţie online pentru asfaltarea Căii Doftana și a altor străzi din Câmpina

- Actualitate -

Petiţie online pentru asfaltarea Căii Doftana și a altor străzi din Câmpina

Câmpinenii au ajuns la exasperare din cauza stării foarte proaste a mai multor străzi din localitate, dar și din cauza stării de pasivitate a administrației locale. Oamenii vor să vadă că se luptă cineva pentru a le apăra interesele, că se luptă cineva pentru acest oraș. Câțiva cetățeni cu atitudine civică au inițiat o petiție online prin care cer administrației locale să asfalteze străzile Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului și Muscelului.

Petiţia a fost inţiată pe site-ul petitieoline.com în această dimineaţă, iar textul său sună astfel:

„Noi, semnatarii acestei petiţii, vă solicităm să urgentaţi asfaltarea străzilor Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului, Muscelului.
În vederea unui mai bun dialog şi a întăririi legăturilor între administraţia locală şi comunitate, vă solicităm să invitaţi la discuţii un grup de minim trei persoane dintre semnatarii acestei petiţii.
Totodată, vă solicităm ca în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, să ne comunicaţi în termenul legal de 10 zile răspuns la următoarele întrebări:
- Când au fost asfaltate complet următoarele străzi: Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului, Muscelului?
- Care a fost costul pentru asfaltarea acestor străzi?
- Când preconizaţi că vor fi asfaltate străzile menţionate?
- Care va fi valoarea  costul estimativ la care se ridică această investiţie?
- Care este modalitatea legală în care conducătorii auto, care şi-au distrus maşinile din cauza stării tehnice în care se află aceste străzi, pot recupera banii plătiţi pentru lucrările de reparaţie ale autoturismului?”

Vă puteți alătura acestui demers pentru a convinge autoritățile că locuitorii Câmpinei nu-și exprimă nemulțumirile doar pe rețelele de socializare și că răbdarea lor are o limită. Petiția o găsiți AICIAceasta este una dintre cele mai importante iniţiative cetăţeneşti din ultimii 27 de ani, din Câmpina, iar faptul că s-a ajuns aici denotă ceea ce CampinaTV.ro a semnalat în repetate rânduri - lipsa unei comunicări reale între cetăţean şi administraţia locală. Vă puteți întreba ce rezolvă o petiție? Noi credem că un astfel de demers ar putea trezi spiritul civic în acest oraș și ar putea reaminti unora că administrația locală trebuie să fie în slujba cetățeanului și nu invers. Dacă mii de oameni vor semna această petiție, suntem convinși că vom vedea și o reacție a autorităților obișnuite, în general, să nu le ceară cineva socoteală pentru nimic.


07 Sep 2017 21:40 10812 vizualizari


Comentarii


  • 27.09.2017 09:45 Ivan Alexandru Calea doftanei.. strada unde sunt puse petice peste petice.. si mai nou se toarnă beton pe o strada care este foarte circulată.. sa plătim atatea taxe si impozite suntem buni.. ocolim o groapa ca sa dam in alta..
  • 09.09.2017 21:14 Stefan Mi se pare foarte putini cei care au semnat pana acum petitia si nu inteleg de ce! Oameni buni, nu va cere nimeni sa iesiti in strada, sa va asumati public vreun lucru, dar nici macar sa semnati o petitie?! Ne meritam soarta! Natie de lasi!
  • 09.09.2017 12:01 Ciprian Gheorghiu Foarte buna initiativa :)
  • 08.09.2017 21:56 Voicu Amalia Vrem asfalt!
  • 08.09.2017 09:50 Karol O inițiativa excelenta! Felicitări!
  • 08.09.2017 09:39 Sacuiu Elena Propun sa inaintam plangere penala autoritatilor locale din Campina pt. prejudiciile produse autoturismelor noastre . Sa invitam si locuitorii din Brebu si Telega care trec zilnic pe Calea Doftanei.
  • 08.09.2017 09:35 Buroiu bianca Share!
  • 08.09.2017 08:50 narcis Pai sa il mai votati inca o data pe Tiseanu, omul gospodar. El promite si face!
  • 07.09.2017 23:27 Brinza Daniel Locuiesc pe aceasta strada din 1987 si nu a fost niciodata asfaltata in intregime ci numai petecită. Din 4 in 4 ani ni sa promis de toti candidatii la functia de primar si consilieri acestora că se va asfalta imediat dupa ce se instalează in funcții. Asteptam de 28 de ani (de la revoluție) să se intâmple acest lucru dar nu ştiu ce se intâmplă că domni primari, consilieri care s-au perindat de atâția ani nu reuşesc să asfalteze aceste străzi care sunt cele mai circulate şi cele mai dezastruase fizic. Vrem să ni se spună cât timp trebuie să mai aşteptăm pentru a merge şi noi pe o stradă asfaltată. De unde putem afla ?
  • 07.09.2017 22:35 Motoroiu Lucia As vrea sa ajung si strada Ion Campineanu care a fost lasata uitarii ca si cum nu ar apartine orasului Campina!!!!
388 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
598 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
761 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3238 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV