O femeie din Provița de Jos, dispărută de două săptămâni. Cei care pot da relații sunt rugați să sune la 112

Social (Categoria articolului)

UPDATE - După intensa mediatizare a acestui caz, Georgiana Simona Eftimie a luat legătura cu rudele sale, le-a spus să nu o mai caute și le-a anunțat că a plecat în străinătate.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova investighează dispariția unei femei de 35 de ani din comuna Provița de Jos. Persoana în cauză se numește Georgiana Simona Eftimie. A plecat de acasă la serviciu și din acel moment nu se mai știe nimic de ea. De atunci au trecut două săptămâni, perioadă în care a fost căutată de poliție și familie fără niciun rezultat.

Femeia are 1,65 m înălțime, aproximativ 65 kg, păr lung și negru, ten deschis la culoare și ochi căprui. În momentul dispariției purta o bluză roz, blugi, un cardigan de culoare gri. Era încălțată cu pantofi negri, de lac și avea o poșetă maro. Georgiana Simona Eftimie lucra ca îngrijitoare la un cămin de bătrâni din Câmpina. Este mamă a doi copii minori. Cei care pot oferi relații despre persoana dispărută sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

9946 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1618 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

843 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

46 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1073 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.