Marius Vasile, vicecampion balcanic în proba de aruncarea discului, categoria tineret, la Istanbul

Sport (Categoria articolului)

După performanța Andreei Lungu, care a obținut sâmbătă medalia de argint în proba de aruncarea discului de la Campionatul Balcanic de Tineret, desfășurat la Istanbul, duminică a venit rândul lui Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), un alt sportiv legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, să obțină o medalie, tot de argint, pentru România.

Marius Vasile s-a clasat pe locul al doilea în proba de aruncarea discului, cu o performanță de 51,45m, fiind depășit doar de un ucrainean. Cealaltă treaptă a podiumului a fost ocupată de un sportiv din Kosovo. Sportivul pregătit de Nicolae Pavel a fost aproape de noul său record personal, 52,31m, stabilit la finalul lunii august în cadrul Campionatului Național de Tineret, unde Marius Vasile a obținut titlul național.
”Este o mare performanță pentru noi, CSS ”Constantin Istrati”, pentru colectivul tehnic de aici, dar și pentru cei doi sportivi și pentru sportul câmpinean, care - iată - aduce noi și noi medalii de valoare pentru atletismul românesc, dar și pentru Câmpina. Îi așteptăm cu mare drag să se întoarcă luni seară acasă”, ne-a declarat Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” și antrenoarea Andreei Lungu.

Citiți și Andreea Lungu, vicecampioană balcanică la tineret, la Istanbul, în proba de aruncarea discului

4047 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zaharia Maria Emanuela 14.09.2020 15:24 Multe felicitări și multe succese,dle prof.antrenor Pavel et.com.

Sport

113 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

965 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

202 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1112 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.