Marius Vasile, vicecampion balcanic în proba de aruncarea discului, categoria tineret, la Istanbul

Sport (Categoria articolului)

După performanța Andreei Lungu, care a obținut sâmbătă medalia de argint în proba de aruncarea discului de la Campionatul Balcanic de Tineret, desfășurat la Istanbul, duminică a venit rândul lui Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), un alt sportiv legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, să obțină o medalie, tot de argint, pentru România.

Marius Vasile s-a clasat pe locul al doilea în proba de aruncarea discului, cu o performanță de 51,45m, fiind depășit doar de un ucrainean. Cealaltă treaptă a podiumului a fost ocupată de un sportiv din Kosovo. Sportivul pregătit de Nicolae Pavel a fost aproape de noul său record personal, 52,31m, stabilit la finalul lunii august în cadrul Campionatului Național de Tineret, unde Marius Vasile a obținut titlul național.
”Este o mare performanță pentru noi, CSS ”Constantin Istrati”, pentru colectivul tehnic de aici, dar și pentru cei doi sportivi și pentru sportul câmpinean, care - iată - aduce noi și noi medalii de valoare pentru atletismul românesc, dar și pentru Câmpina. Îi așteptăm cu mare drag să se întoarcă luni seară acasă”, ne-a declarat Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” și antrenoarea Andreei Lungu.

Citiți și Andreea Lungu, vicecampioană balcanică la tineret, la Istanbul, în proba de aruncarea discului

3327 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zaharia Maria Emanuela 14.09.2020 15:24 Multe felicitări și multe succese,dle prof.antrenor Pavel et.com.

Sport

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.