CONTACT

Liviu Briciu, despre greutatea realizării unor proiecte: ”Informațiile nu sunt centralizate, sunt prin diferite birouri sau prin minților unora, e o nebunie întreagă”

- Actualitate -

Liviu Briciu, despre greutatea realizării unor proiecte: ”Informațiile nu sunt centralizate, sunt prin diferite birouri sau prin minților unora, e o nebunie întreagă”

Prezent la o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a vorbit despre faptul că ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”, Liviu Briciu, consilier local și președintele Partidului Oamenilor Liberi, a făcut o serie de referiri și la neîmplinirile acestui mandat. ”Merg lucrurile foarte, foarte greu”, a spus Liviu Briciu.

Chestionat asupra acestei stări de fapt, de care vorbesc mai fățiș sau mai pe ocolite și alți consilieri, Liviu Briciu a folosit un exemplu, pentru a fi mai sugestiv: ”Vă dau un exemplu: Mițu – Chițu. Colegul meu, Raț, s-a dat peste cap, ăla chiar se duce  în fiecare zi la primărie. Cosmin a împins vagoane multe ca să iasă anumite proiecte. Trebuia scos la licitație. Nu sunt acte, nu e cadastru, trebuie măsurători. Nimeni nu știe cum a fost până atunci... Au început demersurile, s-au terminat actele, dar informațiile nu sunt centralizate, sunt prin diferite birouri sau prin minților unora, e o nebunie întreagă... Trebuia un aviz de la Electrica, pentru că este acolo este un post de transformare. Cum să scoți la licitație pentru concesiune un teren cu un post de transformare? Nu e bine... Refaceți actele... A fost separat terenul, s-a scos bucata cu Electrica... Cosmin acolo... Am rezolvat și asta... Greu, câteva luni... S-a terminat și asta, când să se stabilească ultimele detalii, eram chiar și eu în biroul administratorului public și vine o doamnă: mai stați două minute, că mai e o problemă! Un alt proiect pe fonduri europene, cel cu panourile fotovoltaice ocupa o parte din teren. Stop joc! Iar separați terenul, iar alte acte... Cam acesta este mersul haotic fără informatizare”, a fost concluzia lui Liviu Briciu, consilier local și președintele Partidului Oamenilor Liberi.


18 Mar 2024 21:11 1272 vizualizari


Comentarii






  • 20.03.2024 15:28 Viorica O gramada de angajati care dau din mana in mana cate o hartie, la registratura niste persoane gretoase de abia iti raspund. Mai uitati-va prin alte primarii mai putin personal si foarte amabil si serviabil. Se vaicaresc ca muncesc mult, si stau la cafea, la birfa.Sa te fereasca DUMNEZEU sa nimeresti in timpul asta!!!
  • 20.03.2024 13:59 Moise Dru Eu nu știu ce caută acest individ în CL. Unul dintre cei mai mari oportuniști, din CL. A fost bine cât a plătit 2 lei pe spațiul de la Casa Tineretului, cum nu s-a mai putut, a început cu gura mare......prin ședințe.... Tot el!! Un om slab..... Om ce acum e lacheul primarului🤦
  • 19.03.2024 19:44 Alexandru Briciu nu a facut decat sa se planga tot mandatul. Nimic nu ii ajunge, toti sunt niste prosti, numai el e cel mai destept, dar nu poate sa faca nimic pentru ca nu e digitalizare, nu e centralizare, lumea e rea. Pai de ce nu este, ca bani s-au cheltuit si se cheltuiesc in continuare pentru informatizarea primariei. Lasa- te si lasa -ne daca nu esti in stare decat sa te plangi. Asta putem sa facem si noi fara sa ne facem consilieri locali.
  • 19.03.2024 19:44 Ciuma roșie Ciuma roșie nu la lăsat să facă treabă în cei patru anișori de mandat pe specialistul în digitalizare!
  • 19.03.2024 12:47 Misu Citesc si nu imi vine sa cred. Tandemul Briciu/Rat se vaita de activitatea primariei. Sa le plangi de mila, nu alta. Pai bine ma’ baieti, cine conduce primaria Campina? Nu taticul vostru pe care il adulati si ii votati toate nastrusniciile? Cred ca in sinea lui, Briciu crede ca Duran e vinovat de activitatea deplorabila a primariei.
  • 18.03.2024 22:21 Catalin E vorba de incompetenta salariatilor primariei, evident datorata coruptiei. Postul de administrator public nu afost scos la concurs. Angajatii primariei sunt neamuri si se acopera intre ei, ăia care se pricepeau au plecat că era prea multă bătaie de cap cu proștii....
3196 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3345 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4383 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3721 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV