Parcul Durbac este gata. Bucurați-vă de el pentru că a fost plătit din banii dumneavoastră!

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi a avut loc recepția finală a lucrării de modernizare a Parcului Durbac. O investiție de 480.838 lei (fără TVA), plătită integral de la bugetul local. Parcul este acum foarte frumos. S-a făcut treabă bună acolo. Singura problemă ar fi aceea că firma constructoare s-a grăbit și la intrare în parc a pus un anunț. Că nu avem voie în parc decât de la ora 9.00 la ora 21.00 și că trebuie să păstrăm liniștea. Ca și cum ne-am putea obliga copiii să se joace în șoaptă.

O greșeală din partea firmei Cartagris Limited SRL, cea care a modernizat Parcul Durbac, greșeală remarcată și de primarul Horia Tiseanu, care a promis că va remedia problema. Anunțul pus de firma menționată va fi înlocuit cu unul standard, al Primăriei Câmpina. Pentru că nu poți impune un program pentru accesul într-un parc public și nu le poți cere copiilor să păstreze liniștea într-un loc de joacă. În plus, regulile le face cel care plătește, nu o firmă care a avut în obiectul contractului lucrări de modernizare și atât. Nu e treaba firmei să stabilească între ce ore își pot duce câmpinenii copiii într-un parc plătit chiar de ei, dacă le dă sau nu un corn să-l mănânce în parc sau să fie obligați să păstreze liniștea. Mai bine se gândea cineva să amplaseze în parc o toaletă ecologică pentru copii. Sau o țâșnitoare cu apă. Probleme pe care Primăria a promis că le va rezolva într-un viitor apropiat. Noi am propune și instalarea unor camere video de supraveghere, pentru descurajarea unor eventuali rău-voitori și pentru siguranța celor care vin în parc.
Dincolo de aceste lucruri, într-adevăr, Parcul Durbac este superb, iar imaginile arată mai multe decât am putea spune noi. Astăzi, la recepția finală a lucrării, au participat, pe lângă primarul Horia Tiseanu și mai mulți directori din Primărie, reprezentantul firmei constructoare și consilieri locali (realeși în noul mandat). Parcul Durbac este situat în Cartierul Câmpinița, lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al. I. Cuza", la intersecția Bulevardului Carol I cu Aleea Panduri.

7445 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Enescu 16.06.2016 17:02 Trebuia reparată și clădirea Atelierului Școlii Generale nr.8, se putea face un mic butic pentru cei ce merg în parc....
  • luminita rotaru 17.06.2016 02:23 Orele sunt juste ,pentru copilasi si vecinii parcului,asa incàt se impiedicà intrarea adultilor,noaptea cu alchool si alte obiceiuri.
  • diana 17.06.2016 13:23 Mi se pare foarte normal sa se impuna un program orar de folosire al parcului. Nu cred ca famillile doresc sa isi duca copii la joaca dupa ora 21 cand ar trebui sa doarma pentru a fi in forma la scoala si gradinita...Si pastrarea linistii bineinteles in limitele normale, cu siguranta copii se amuza dar cred ca putem apela la bunul simt al parintilor care ii pot lasa sa se amuze fara sa tipe fara limite. Din pacate articolul incepe cu aceste parti 'negative' - care de fapt sunt niste reguli de bun simt, in loc sa ne bucuram impreuna de un parc nou atat de frumos...

Actualitate

4507 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2294 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

1751 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2132 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.