Șase candidați pentru Primăria Poiana Câmpina

Politică (Categoria articolului)

La Poiana Câmpina, opt partide au depus listele de candidați pentru Consiliul Local, unele complete, altele cu mai puțini membri. Șase dintre aceste formațiuni politice au și candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 5 iunie.

Pentru Consiliul Local, au depus liste de candidați PNL, PSD, PMP, PSRO (listă cu trei candidați), PRU, ALDE (listă cu cinci candidați), PND și UNPR.
Candidații la Primăria Poiana Câmpina sunt:
- Alin Ioan Moldoveanu (PNL, 45 ani, manager, actualul primar al comunei)
- Petre Nițu Neagu (PSD, 66 ani, economist, pensionar)
- Adrian Mănătuică (PMP, 37 ani, inginer)
- Paul Ștefan Adamescu (ALDE, 28 ani, inginer)
- Eusebiu Zidaru (PND, 47 ani, administrator firmă)
- Dan Mihai (PRU, 61 ani, inginer, pensionar)

8170 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lazar 01.05.2016 12:46 Puneti si listele pentru consiliul local sa ne dumirim ce votam.Hristos a inviat

Politică

2473 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

4729 vizualizari
16 oct. 2021 12:55

Un an de la alegerile locale. PMP, atac fără precedent la liderul Coaliției de dreapta din Consiliul Local Câmpina

2 comentarii

Adrian Pițigoi - președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Câmpina și secretar general adjunct la nivel național și Bogdan Ene - consilier local din partea aceleiași formațiuni politice au fost invitații noștri la o nouă emisiune care a avut ca principală temă împlinirea unui an de la alegerile locale. 

Alte stiri recente

166 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

1925 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.