Fântâna cu Cireși, loc de agrement și de aruncat gunoaie

Social (Categoria articolului)

Mulți câmpineni, dar și locuitori ai comunelor vecine sau oaspeți veniți din alte zone au petrecut ore bune, pe 1 mai și chiar pe 2 mai, în mijlocul naturii, la Fântâna cu Cireși. O natură pe care, din păcate, nu toată lumea o respectă.

Iar această lipsă de respect față de natură și semeni este demonstrată tocmai prin gunoaiele aruncate mai peste tot. Imaginile sunt din această dimineață. La prânz, operatorul Floricon Salub a făcut curățenie, a strâns toate gunoaiele. Pe cele de pe spațiul verde, pe cele din apropierea grătarelor, gunoaiele din coșuri și containere, pe cele de pe lângă coșuri, precum și pe cele din pădure. 

6590 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pusha 03.05.2016 23:48 Niste ...! Cum sa lasi mizeriile in halul acesta?! De ce nu se pun camere de supraveghere si cei care sunt prinsi ca o comit sa fie sanctionati - un an sa faca in fiecare week-end curat la Fantana cu Ciresi! Din pacate, la noi doar cu biciul se poate face educatie.

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.