Întreruperi programate, dar neanunțate, în furnizarea energiei electrice către câmpineni

Actualitate (Categoria articolului)

O parte a municipiului Câmpina nu a avut astăzi energie electrică mai bine de opt ore. A fost o întrerupere programată, după cum am aflat de la Electrica Muntenia Nord - SDEE Ploiești, pentru efectuarea unor lucrări. Întrerupere programată, dar neanunțată populației, lucru care a generat nemulțumirea cetățenilor.

De această întrerupere care a durat ore bune au fost afectați locuitorii de pe Calea Doftanei și de pe mai multe străzi din Cartierul Voila. Potrivit informațiilor furnizare de reprezentanții Electrica, s-a intervenit la schimbarea a două sisteme de distribuție din linia aeriană de energie electrică 20 KV Doftana. Că se fac lucrări, e bine, dar aceste întreruperi ar trebui anunțate din timp populației, mai ales că nu sunt simple intervenții, ci unele care durează peste opt ore. Oamenii ar putea fi anunțați prin clasicele afișe lipite pe ușile blocurilor sau porți, iar dacă este greu, Electrica ar putea trimite măcar un comunicat de presă și îi anunțăm noi pe cetățeni.

Și dacă tot am apelat la Electrica pentru a cere informații legate de întreruperea de astăzi, am aflat că lucrările vor continua și în zilele următoare la liniile aeriene de energie electrică LEA 20KV Paltinu (locuitorii din Șotrile nu vor avea curent marți, 13 iunie), LEA 10 KV Ocina și LEA 20 KV Comarnic (o mare parte a locuitorilor din Breaza nu vor avea curent electric miercuri și joi, între orele 9.00-17.00), LEA 20 KV Câmpina (locuitorii din Bănești și cei din Câmpina - Strada În Luncă, Aleea Peștișori, DN1 - nu vor avea energie electrică vineri, 16 iunie, de la ora 9.00 la ora 17.00).

(Foto cu caracter ilustrativ)

5866 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anca 12.06.2017 20:45 Vorbiti de întreruperi de ore întregi neanuntate. Dar de întreruperile de câteva secunde sau mai putin care ne strica aparatura electrocasnica sau ne fac sa pierdem documente la care lucram în computer ce ne spun ? Dar de copiatoarele si printerele extrem de sensibile de mii de euro care nu fac fata unor asemenea socuri ? Întreruperi si porniri succesive la câteva secunde. Cine ne anunta despre ele ?
  • Mihai 13.06.2017 13:25 Am sunat la electrica sa vad ce se întâmplă și drept răspuns au zis ca ei nu au nici o vina, atunci cred ca noi consumatori suntem de vina, nu? Am lucrat la calculator și poc sa oprit curentul sa pierdut și munca mea, cine e de vina,?👍Deci trăim în România și e de ajuns.

Actualitate

1586 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2528 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1386 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.