25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.

Activitățile s-au desfășurat pe patru dintre arterele cele mai intens circulate din municipiul Câmpina. Astfel, în cadrul activităților au fost controlate 46 de autovehicule și au fost efectuate 32 de testări cu aparatul etilotest. De asemenea, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, conform OUG nr.195/2002 pentru încălcări ale normelor rutiere, dintre care: conducerea sub influența băuturilor alcoolice - 1, depășiri neregulamentare - 1, contravenții ale pietonilor - 4, conducerea unui vehicul a cărui înmatriculare era suspendată - 1, alte abateri - 18. Valoarea sancțiunilor este de 5.945 de lei.
Totodată, au fost reținute două permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
De asemenea, au fost constatate două infracțiuni în flagrant, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere sub influența substanțelor psihoactive, despre care am relatat pe larg aici.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2077 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 29.09.2022 13:53 Si in timpul comunistilor, astia erau cei mai urati din toata tara. Vad ca tot isi mentin traditia.

Actualitate

1011 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1608 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

409 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

618 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.