Accident pe DN1, la ieșirea din Bănești. Zece persoane sunt rănite

Social (Categoria articolului)

UPDATE 2 - La ora 22.10 traficul rutier s-a reluat în condiții normale pe DN1.
UPDATE 1
- Cele două autoturisme se deplasau spre Brașov, fiecare pe câte o bandă de mers. Din primele cercetări reiese că unul dintre conducătorii auto a intenționat să schimbe banda și a acroșat cealaltă mașină (un Jeep) care în urma impactului a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o cisternă.

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN1, la ieșirea din comuna Bănești spre Ploiești. Au fost implicate două autoturisme și o cisternă goală. Zece persoane, dintre care patru sunt copii, au fost rănite ușor și li se acordă asistență medicală la locul accidentului deoarece refuză transportul la spital.

Nu se știe, deocamdată, cum s-a produs acest accident. Cercetările efectuate de polițiști sunt în plină desfășurare. ISU Prahova a intervenit cu două autospeciale cu apă și un echipaj Smurd. Sunt și mai multe ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță. Traficul pe DN1 este îngreunat, se circulă pe câte o bandă, pe ambele sensuri. Vom reveni.

11115 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2131 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

1 comentarii

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2431 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

638 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.