Accident pe DN1, la ieșirea din Bănești. Zece persoane sunt rănite

Social (Categoria articolului)

UPDATE 2 - La ora 22.10 traficul rutier s-a reluat în condiții normale pe DN1.
UPDATE 1
- Cele două autoturisme se deplasau spre Brașov, fiecare pe câte o bandă de mers. Din primele cercetări reiese că unul dintre conducătorii auto a intenționat să schimbe banda și a acroșat cealaltă mașină (un Jeep) care în urma impactului a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o cisternă.

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN1, la ieșirea din comuna Bănești spre Ploiești. Au fost implicate două autoturisme și o cisternă goală. Zece persoane, dintre care patru sunt copii, au fost rănite ușor și li se acordă asistență medicală la locul accidentului deoarece refuză transportul la spital.

Nu se știe, deocamdată, cum s-a produs acest accident. Cercetările efectuate de polițiști sunt în plină desfășurare. ISU Prahova a intervenit cu două autospeciale cu apă și un echipaj Smurd. Sunt și mai multe ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță. Traficul pe DN1 este îngreunat, se circulă pe câte o bandă, pe ambele sensuri. Vom reveni.

11374 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1310 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

327 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

281 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.