Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Brădetul Ștefești 2-0. Final de tur cu o victorie la pas

Sport (Categoria articolului)

Meci fără istoric, în ultima etapă a turului Superligii B Prahova, între Sportul Câmpina și Brădetul Ștefești. Jucătorii au părut mai mult cu gândul la vacanță, astfel că jocul nu a fost din cale afară de spectaculos.

Câmpinenii s-au impus prin două goluri marcate în startul fiecărei reprize, prin Ed. Constantin și Brânzea, primul finalizând frumos din apropiere, iar cel de-al doilea cu o frumoasă lovitură de cap de la limita suprafeței de poartă, după o centrare de pe partea dreaptă.
La finalul partidei, alături de antrenorul Marius Pălăncianu, căpitanul echipei, Radu Coman, a trnsmis următorul mesaj: ”Mulțumesc tuturor coechipierilor pentru toate aceste meciuri din tur, antrenorilorși conducerii clubuluui, cre știu să ne țină aproape, dar și suporterilor că ne-au fost aproape, atât cât s-a putut în condițiile pondemiei. Le transmit tuturor Sărbători fericite și să fim sănătoși!”
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au folosit în acest ultim meci al turului următoarea formulă de joc: C. Constantin - Biro (Cafadaru), R. Coman, Brânzea (Basma), Buștuc, Rădulescu, Voicu (Mosor), Bej (A. Burlacu), R. Burlacu (Drăghici), Ed. Constantin, Corneanu (Crețu). 
Iată și rezultatele acestei ultime etape:
Avântul Tomșani - Triumf Poiana Câmpina 0-1
CSO Mizil - Progresul Bucov 4-0
Olimpia Cireșanu - CS Scorțeni Bordeni 3-0
Unirea Teleajen - AS Gherghița 0-0
AS Starchiojd - CS Câmpina 1-2
Viitorul Puchenii Mari - CS Blejoi II 1-1
Carpați Sinaia a stat.
La finalul turului, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții în clasament: Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 35 puncte; Sportul Câmpina - locul 8, cu 22 puncte; CS Câmpina - locul locul 11, cu 21 puncte.

4391 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1524 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2873 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.