Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Brădetul Ștefești 2-0. Final de tur cu o victorie la pas

Sport (Categoria articolului)

Meci fără istoric, în ultima etapă a turului Superligii B Prahova, între Sportul Câmpina și Brădetul Ștefești. Jucătorii au părut mai mult cu gândul la vacanță, astfel că jocul nu a fost din cale afară de spectaculos.

Câmpinenii s-au impus prin două goluri marcate în startul fiecărei reprize, prin Ed. Constantin și Brânzea, primul finalizând frumos din apropiere, iar cel de-al doilea cu o frumoasă lovitură de cap de la limita suprafeței de poartă, după o centrare de pe partea dreaptă.
La finalul partidei, alături de antrenorul Marius Pălăncianu, căpitanul echipei, Radu Coman, a trnsmis următorul mesaj: ”Mulțumesc tuturor coechipierilor pentru toate aceste meciuri din tur, antrenorilorși conducerii clubuluui, cre știu să ne țină aproape, dar și suporterilor că ne-au fost aproape, atât cât s-a putut în condițiile pondemiei. Le transmit tuturor Sărbători fericite și să fim sănătoși!”
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au folosit în acest ultim meci al turului următoarea formulă de joc: C. Constantin - Biro (Cafadaru), R. Coman, Brânzea (Basma), Buștuc, Rădulescu, Voicu (Mosor), Bej (A. Burlacu), R. Burlacu (Drăghici), Ed. Constantin, Corneanu (Crețu). 
Iată și rezultatele acestei ultime etape:
Avântul Tomșani - Triumf Poiana Câmpina 0-1
CSO Mizil - Progresul Bucov 4-0
Olimpia Cireșanu - CS Scorțeni Bordeni 3-0
Unirea Teleajen - AS Gherghița 0-0
AS Starchiojd - CS Câmpina 1-2
Viitorul Puchenii Mari - CS Blejoi II 1-1
Carpați Sinaia a stat.
La finalul turului, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții în clasament: Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 35 puncte; Sportul Câmpina - locul 8, cu 22 puncte; CS Câmpina - locul locul 11, cu 21 puncte.

3877 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1741 vizualizari
18 mai 2022 20:54

Superliga B Prahova. CS Scorțeni Bordeni - Triumf Poiana Câmpina 3-2

Miercuri, 18 mai, a avut loc o etapă intermediară în Superliga B Prahova, etapa a 30-a. Unul dintre cele mai interesante meciuri, cu conotații la vârful ierarhiei, a avut loc la Bordeni, unde s-au întâlnit CS Scorțeni Bordeni și Triumf Poiana Câmpina.

2563 vizualizari
16 mai 2022 19:10

Trei clasări pe podium pentru automobiliștii câmpineni la Trofeul ”Ploiești” la Super-Slalom

Trofeul ”Ploiești”, prima etapă din cadrul Campionatului Național de Super-Slalom, competiție inclusă în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv, a avut loc în week-end și s-a bucurat de prezența unui număr important de sportivi, printre care și patru componenți ai clubului câmpinean de automobilism Motors House Racing.

Alte stiri recente

714 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1056 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină.