CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alunecarea de teren de pe Strada Plevnei din Câmpina ia amploare

- Actualitate -

Alunecarea de teren de pe Strada Plevnei din Câmpina ia amploare

"Eu nu aș dormi liniștit pe Strada Plevnei, în zona unde sunt alunecările de teren. În ciuda demersurilor și investițiilor noastre, în urma nenumăratelor discuții și intervenții la nivelul Prefecturii, este practic aproape imposibil să oprești alunecările de teren din acea zonă. Puteți vedea de la o lună la alta diferențele din carosabil, dar cel mai bine se vede în dreptul scărilor care coboară de pe Strada Mărășești, la marginea carosabilului, lângă bordură. De la an la an, spațiul care apare acolo este din ce în ce mai mare... Nu aș putea dormi liniștit în zona respectivă", a spus primarul Horia Tiseanu, în cadrul unei întâlniri la Primăria Câmpina, în urmă cu ceva mai mult de un an.

Este o zonă dificilă a Câmpinei, dar o zonă în care se află peste 20 de locuințe, sediul unei firme importante, dar și cele trei construcții ale Fundației Speranța Copiilor. Din păcate, este o zonă aflată pe o vână de sare, astfel că, după fiecare ploaie mai însemnată, terenul mai alunecă puțin. Este aceeași vână de sare care a provocat și lăsarea podului feroviar peste DN1 și peste râul Prahova, ceea ce a dus la scoaterea sa din uz. Administrația câmpineană a încercat să facă ceva, dar lucrările au durat mult, au costat peste așteptări, iar rezultate sunt aproape dezastruoase. Spre exemplu, numai în urmă cu câțiva ani au fost consolidate aleile Sulfinei și Păcii, de pe partea stângă a sensului de coborâre al Străzii Plevnei la un cost de peste 170.000 euro. De asemenea, periodic, administrația locală asfaltează zona unde ruptura faliei este cea mai evidentă, în dreptul scărilor care fac legătura cu Strada Mărășești, dar... degeaba.
Acum, în aceste zile, după ploile din ultima vreme, ruptura din asfalt s-a mai mărit puțin. Nu mult, dar amenințător, diferența față de zilele precedente fiind evidentă. Ba chiar a început să iasă iarba prin crăpăturile asfaltului. (video)
De asemenea, după cum se poate vedea și în imagini, mai sunt alte puncte mai jos de acea falie, unde asfaltul se rupe efectiv, un semn evident că terenul o ia la vale. Încet, dar sigur, fără ca administrația locală să găsească soluțiile financiare pentru rezolvarea acestei probleme, pentru că - vă reamintim - nici măcar primarul nu ar putea dormi liniștit în zona respectivă.


14 Jul 2020 20:43 4231 vizualizari



Comentarii






  • 15.07.2020 14:51 The Mask Dormiti linistiti,vine candidatul pesedeului si o sa ruleze PREȘUL(piesa de teatru)peste asfalt si o sa fie bine.Stranie alegere ...sa postezi pe facebook piesa de teatru Preșul...sa fie o coincidenta sau un semn?
1035 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2559 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2674 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1510 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV