Mașinile de epocă expuse în centrul Câmpinei au atras ca un magnet numeroși curioși, dar și pasionați

Eveniment (Categoria articolului)

După ce în cursul după-amiezii de vineri au fost expuse pe Bulevardul Culturii, mașinile de epocă participante la concursul din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor s-au aflat aproape întreaga zi de sâmbătă în zona centrală a Câmpinei.

De-a lungul orelor în care mașinile de epocă au fost expuse pe bulevardul central al Câmpinei, numeroși oameni au trecut să vadă aceste adevărate bijuterii pe patru roți. Fie că erau pasionați de astfel de mașini sau doar curioși, oamenii au venit, au admirat mașinile, și-au făcut poze cu aceste mașini, astfel că evenimentul poate fi considerat un real succes. A existat și un concurs al mașinilor de epocă, astfel încât acestea au putut fi văzute prin mai multe zone ale urbei.
Astfel de evenimente trebuie promovate, ele aduc un plus de valoare municipiului Câmpina, doar la acest eveniment participând aproximativ 60 de proprietari de mașini de epocă din întreaga țară. Toți vor merge acasă și vor vorbi despre succesul pe care l-au avut la Câmpina.

3780 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matos Imobiliare 01.10.2023 15:41 O zi plăcută, relaxanta și frumos organizata, felicitări organizatorilor. A fost o perioada plina de activități cu succes!

Eveniment

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1256 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.