CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Mașinile de epocă expuse în centrul Câmpinei au atras ca un magnet numeroși curioși, dar și pasionați

- Eveniment -

Mașinile de epocă expuse în centrul Câmpinei au atras ca un magnet numeroși curioși, dar și pasionați

După ce în cursul după-amiezii de vineri au fost expuse pe Bulevardul Culturii, mașinile de epocă participante la concursul din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor s-au aflat aproape întreaga zi de sâmbătă în zona centrală a Câmpinei.

De-a lungul orelor în care mașinile de epocă au fost expuse pe bulevardul central al Câmpinei, numeroși oameni au trecut să vadă aceste adevărate bijuterii pe patru roți. Fie că erau pasionați de astfel de mașini sau doar curioși, oamenii au venit, au admirat mașinile, și-au făcut poze cu aceste mașini, astfel că evenimentul poate fi considerat un real succes. A existat și un concurs al mașinilor de epocă, astfel încât acestea au putut fi văzute prin mai multe zone ale urbei.
Astfel de evenimente trebuie promovate, ele aduc un plus de valoare municipiului Câmpina, doar la acest eveniment participând aproximativ 60 de proprietari de mașini de epocă din întreaga țară. Toți vor merge acasă și vor vorbi despre succesul pe care l-au avut la Câmpina.


30 Sep 2023 21:24 4104 vizualizari


Comentarii


  • 01.10.2023 15:41 Matos Imobiliare O zi plăcută, relaxanta și frumos organizata, felicitări organizatorilor. A fost o perioada plina de activități cu succes!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1501 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1780 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
1247 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost, fără îndoială, ca întotdeauna, Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2835 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV