În atenția tuturor celor care sunt interesați de Albumul Monografic "Câmpina, România 100", realizat de Câmpinatv.ro

Actualitate (Categoria articolului)

După cum mulți dintre dumneavoastră știți deja, noi (Câmpinatv.ro) am realizat Albumul Monografic "Câmpina, România 100", a cărui lansare a avut loc luni, 7 ianuarie 2019, la Casa Tineretului. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața noastră, cu multe emoții, dar și cu satisfacția de a fi reușit să ducem la bun-sfârșit un proiect foarte drag nouă și cu bucuria de a fi înconjurați de oameni deosebiți, care au apreciat ideea noastră, munca noastră. Albumul "Câmpina, România 100" a fost realizat în 2018 și dedicat Câmpinei, la împlinirea a 516 ani de atestare documentară.

Albumul a fost tipărit din fonduri exclusiv private, iar primul tiraj (nu foarte mare) a fost deja epuizat. Noi nu am vândut acest album, ci l-am oferit celor care au participat la lansare, celor care ne-au ajutat financiar să-l tipărim, colaboratorilor noștri, Bibliotecii Municipale Câmpina, unor instituții publice, unor personalități ale localității.
În urma lansării și promovării acestui album, au apărut foarte multe solicitări, sunt foarte multe persoane care doresc să intre în posesia albumului, lucru care ne onorează. Din păcate, însă, noi nu putem face față tuturor acestor solicitări pentru că, după cum spuneam, tirajul a fost epuizat. Va trebui să scoatem un nou tiraj, dar pentru acest lucru avem nevoie de fonduri. Dacă există persoane (fizice sau juridice) care doresc să contribuie (indiferent de sumă) la tipărirea unui nou tiraj, ne pot contacta telefonic, prin SMS sau Whatsapp la numărul 0733.388.425 sau prin e-mail - campinaph@gmail.com. În funcție de banii care se strâng putem comanda un tiraj mai mare sau mai mic. Data limită este 15 ianuarie 2019. Suntem autorii acestui album și singurii în măsură să îl distribuim, iar distribuirea lui este gratuită. Precizăm încă o dată, Albumul Monografic "Câmpina, România 100" nu se vinde! Ne dorim din tot sufletul să găsim încă o dată persoane care iubesc Câmpina la fel de mult ca și noi și care doresc să ne sprijine pentru a putea oferi albumul unui număr cât mai mare de câmpineni. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere!

Citiți și: Lansarea Albumului Monografic "Câmpina, România 100", un proiect realizat de Câmpinatv.ro

4140 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2509 vizualizari
16 iun. 2019 11:14

În atenția administrației locale câmpinene. Lăsați copiii să bată mingea gratuit pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot!

1 comentarii

Câțiva copii de gimnaziu, vreo cinci, s-au dus să joace baschet pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot din municipiul Câmpina. Nu li s-a permis accesul de către paznicul de la bazin. Patru dintre ei au încercat din nou, în ziua următoare, iar situația a fost aceeași - "Nu se intră decât contra-cost. Plătiți taxa de intrare, îmi aduceți chitanța și vă las să jucați". Cam așa stau lucrurile, iar părinții sunt revoltați că, pe un teren realizat cu fonduri de la bugetul local, nu este permis accesul gratuit al copiilor. Copii de 11-12 ani, care vor să bată mingea și să arunce la coș. Taxa de închiriere a terenului multifuncțional, aprobată de Consiliul Local Câmpina, este de 25 lei/oră de luni până vineri, între orele 8.00-16.00; 35 lei/oră de luni până vineri, între orele 16.00-22.00 și în week-end.

2847 vizualizari
14 iun. 2019 18:25

Pagube de peste 77 milioane lei după ploile din ultimele două săptămâni. Câmpina și mai multe comune din jur, pe lista localităților afectate

Prefectul Mădălina Lupea a convocat vineri, 14 iunie, la sediul Prefecturii Prahova, o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, principalul punct al discuțiilor fiind evaluarea pagubelor produse de ploi și inundații, în ultimele două săptămâni, în toate localitățile județului Prahova. Valoarea totală a sumelor necesare pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse de ploile torențiale, de viituri și inundații se ridică la peste 77 milioane lei.

Alte stiri recente

4121 vizualizari
16 iun. 2019 20:42

Intervenții ale jandarmilor pentru îndepărtarea urșilor din Breaza, Șotrile, Telega, Valea Doftanei, Azuga și Bușteni

Jandarmii prahoveni au avut mai multe intervenții, în ultimele zile, la solicitarea unor locuitori sau turiști, pentru îndepărtarea urșilor din preajma unor gospodării ori din zona unor trasee turistice. Numai în acest week-end s-au efectuat nouă astfel de intervenții, urșii fiind alungați cu semnalele acustice și luminoase de la autospecialele Jandarmeriei. Iar astfel de cazuri nu s-au înregistrat doar în stațiunile montane, unde se întâmplă frecvent ca urșii să coboare în căutare de mâncare, ci și la Breaza, la Șotrile, Telega și Valea Doftanei.

2814 vizualizari
15 iun. 2019 21:19

Atletismul câmpinean are din nou motive de bucurie - Ioana Plăvan, campioană națională la suliță; Andreea Lungu, bronz la greutate

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Tineret, Câmpina a avut din nou motive de bucurie, două atlete câmpinene urcând pe podium, una dintre ele chiar pe treapta cea mai înaltă.