În atenția tuturor celor care sunt interesați de Albumul Monografic "Câmpina, România 100", realizat de Câmpinatv.ro

Actualitate (Categoria articolului)

După cum mulți dintre dumneavoastră știți deja, noi (Câmpinatv.ro) am realizat Albumul Monografic "Câmpina, România 100", a cărui lansare a avut loc luni, 7 ianuarie 2019, la Casa Tineretului. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața noastră, cu multe emoții, dar și cu satisfacția de a fi reușit să ducem la bun-sfârșit un proiect foarte drag nouă și cu bucuria de a fi înconjurați de oameni deosebiți, care au apreciat ideea noastră, munca noastră. Albumul "Câmpina, România 100" a fost realizat în 2018 și dedicat Câmpinei, la împlinirea a 516 ani de atestare documentară.

Albumul a fost tipărit din fonduri exclusiv private, iar primul tiraj (nu foarte mare) a fost deja epuizat. Noi nu am vândut acest album, ci l-am oferit celor care au participat la lansare, celor care ne-au ajutat financiar să-l tipărim, colaboratorilor noștri, Bibliotecii Municipale Câmpina, unor instituții publice, unor personalități ale localității.
În urma lansării și promovării acestui album, au apărut foarte multe solicitări, sunt foarte multe persoane care doresc să intre în posesia albumului, lucru care ne onorează. Din păcate, însă, noi nu putem face față tuturor acestor solicitări pentru că, după cum spuneam, tirajul a fost epuizat. Va trebui să scoatem un nou tiraj, dar pentru acest lucru avem nevoie de fonduri. Dacă există persoane (fizice sau juridice) care doresc să contribuie (indiferent de sumă) la tipărirea unui nou tiraj, ne pot contacta telefonic, prin SMS sau Whatsapp la numărul 0733.388.425 sau prin e-mail - campinaph@gmail.com. În funcție de banii care se strâng putem comanda un tiraj mai mare sau mai mic. Data limită este 15 ianuarie 2019. Suntem autorii acestui album și singurii în măsură să îl distribuim, iar distribuirea lui este gratuită. Precizăm încă o dată, Albumul Monografic "Câmpina, România 100" nu se vinde! Ne dorim din tot sufletul să găsim încă o dată persoane care iubesc Câmpina la fel de mult ca și noi și care doresc să ne sprijine pentru a putea oferi albumul unui număr cât mai mare de câmpineni. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere!

Citiți și: Lansarea Albumului Monografic "Câmpina, România 100", un proiect realizat de Câmpinatv.ro

3972 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1476 vizualizari
21 mar. 2019 11:40

Ziua Internațională a Francofoniei, sărbătorită la Școala Centrală Câmpina

La intrarea în incinta Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina atrage imediat atenția o expoziție deosebită. Desene, picturi, machete, mânuțe cu mesaje scrise în limba franceză, steagul României alături de cel al Franței. Copiii au sărbătorit ieri, 20 martie 2019, Ziua Internațională a Francofoniei, iar întreaga săptămână este dedicată limbii franceze.

2256 vizualizari
20 mar. 2019 21:50

La Bănești s-au reluat lucrările de modernizare a drumurilor, în cadrul proiectului cu finanțare europeană de un milion de euro

1 comentarii

Anul trecut, în comuna Bănești a început derularea unui proiect cu fonduri europene în valoare de un milion de euro. Este vorba, după cum se știe deja, despre modernizarea mai multor drumuri, unele dintre acestea fiind asfaltate pentru prima dată. Unele lucrări au fost executate în 2018, iar anul acesta, odată cu îmbunătățirea condițiilor meteorologice, s-au redeschis două noi fronturi de lucru.

Alte stiri recente

560 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor:

843 vizualizari
21 mar. 2019 17:30

Anunț public privind închirierea unor spații comerciale din corpul C1 al Pieței Centrale Câmpina

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea unei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează: 
1. Două spații comerciale în suprafață de 38 mp
Destinație: comercializare carne, produse din carne și alte produse agroalimentare conform HGR nr. 348/2004. Prețul de pornire al licitației este de 2,5 lei/mp/zi aprobat prin HCL Câmpina din 31.01.2019. Tariful de închiriere este scutit de TVA. Prioritate pentru închirierea spațiilor în suprafață de 38 mp o au dosarele cu LICENȚE DE FABRICAȚIE ÎN DOMENIUL PRODUCȚIEI DE PRODUSE ALIMENTARE.