În atenția tuturor celor care sunt interesați de Albumul Monografic "Câmpina, România 100", realizat de Câmpinatv.ro

Actualitate (Categoria articolului)

După cum mulți dintre dumneavoastră știți deja, noi (Câmpinatv.ro) am realizat Albumul Monografic "Câmpina, România 100", a cărui lansare a avut loc luni, 7 ianuarie 2019, la Casa Tineretului. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața noastră, cu multe emoții, dar și cu satisfacția de a fi reușit să ducem la bun-sfârșit un proiect foarte drag nouă și cu bucuria de a fi înconjurați de oameni deosebiți, care au apreciat ideea noastră, munca noastră. Albumul "Câmpina, România 100" a fost realizat în 2018 și dedicat Câmpinei, la împlinirea a 516 ani de atestare documentară.

Albumul a fost tipărit din fonduri exclusiv private, iar primul tiraj (nu foarte mare) a fost deja epuizat. Noi nu am vândut acest album, ci l-am oferit celor care au participat la lansare, celor care ne-au ajutat financiar să-l tipărim, colaboratorilor noștri, Bibliotecii Municipale Câmpina, unor instituții publice, unor personalități ale localității.
În urma lansării și promovării acestui album, au apărut foarte multe solicitări, sunt foarte multe persoane care doresc să intre în posesia albumului, lucru care ne onorează. Din păcate, însă, noi nu putem face față tuturor acestor solicitări pentru că, după cum spuneam, tirajul a fost epuizat. Va trebui să scoatem un nou tiraj, dar pentru acest lucru avem nevoie de fonduri. Dacă există persoane (fizice sau juridice) care doresc să contribuie (indiferent de sumă) la tipărirea unui nou tiraj, ne pot contacta telefonic, prin SMS sau Whatsapp la numărul 0733.388.425 sau prin e-mail - campinaph@gmail.com. În funcție de banii care se strâng putem comanda un tiraj mai mare sau mai mic. Data limită este 15 ianuarie 2019. Suntem autorii acestui album și singurii în măsură să îl distribuim, iar distribuirea lui este gratuită. Precizăm încă o dată, Albumul Monografic "Câmpina, România 100" nu se vinde! Ne dorim din tot sufletul să găsim încă o dată persoane care iubesc Câmpina la fel de mult ca și noi și care doresc să ne sprijine pentru a putea oferi albumul unui număr cât mai mare de câmpineni. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere!

Citiți și: Lansarea Albumului Monografic "Câmpina, România 100", un proiect realizat de Câmpinatv.ro

3787 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

623 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)

802 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

Alte stiri recente

1534 vizualizari
23 ian. 2019 11:43

Primăria Câmpina vă invită să dansați Hora Unirii pe 24 ianuarie 2019, în Pasajul de la Ceas

1 comentarii

UPDATE - Evenimentul a fost anulat.

La 24 Ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită joi, la ora 12.00, în Pasajul de la Ceas, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.

1841 vizualizari
23 ian. 2019 09:12

O casă, două anexe și două garaje au fost mistuite de un incendiu, la Talea

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o casă din comuna Talea. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea focului. A fost o intervenție dificilă pentru că, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de peste 200 mp.