Un pui de urs a fost salvat dintr-o fântână la Șotrile. Două ore s-au chinuit pompierii militari să salveze puiul de urs

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul dimineții de marți, 19 septembrie, la Șotrile, un pui de urs a căzut într-un puț. Au fost solicitați pompierii militare, care au sosit la fața locului cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. De asemenea, perimetrul intervenției a fost asigurat de jandarmi.

A fost coborâtă o scară în fântână și, după aproape două ore de încercări de a-l determina pe puiul de urs să o folosească pentru a se salva, misiunea a avut succes. Puiul de urs s-a întors ciufulit și speriat, dar teafăr, în zona împădurită din apropiere, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

1970 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1396 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

2022 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari, depistați de polițiștii câmpineni după ce au făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

192 vizualizari
24 sept. 2023 17:49

Concurs de orientare sportivă în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

În dorința de a acoperi un spectru cât mai larg din domeniile artei și sporturilor, toate cu reprezentare în Câmpina, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și este realizat din sponsorizări, a prilejuit duminică, 24 septembrie, în jurul prânzului, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol o competiție de orientare sportivă, organizată de clubul OK Silva Câmpina.

1015 vizualizari
24 sept. 2023 14:35

În Parcul Soceram, din Câmpina, a avut loc a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale

Festivalul Afacerilor Locale a ajuns la ediția a doua, fiind organizat de Asociația Câmpina Curată, prin proiectul ”Cumpără de lângă casă”. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Soceram, din Câmpina, și s-a bucurat de o vreme splendidă.